Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?
Ez hányadik napod Vetti?
Nekem a 12. Dpo, reggel a hőm 36,6ról 36,5re csökkent. Nincs jele terhességnél. A 9., 10. És 11. Napon negatívak a tesztek. Holnap reggel ha nem esik a hőm, akkor reménykedek kicsit. Ugyanis nekem mindig menyi előtt 2 nappal kezd el zuhanni a hőm. Anno a Fiámmal ezen a napon már voltak tüneteim es este erős pozitív lett a tesztem. Picit már lemondtam erről a hónapról is....
Ditte
App szerint ez a 17. dpo, viszont (szerintem) ténylegesen az ovum később volt most, ha azzal számolom amire én gondolok, akkor a 14-15. dpo körül vagyok csak.
Szorítok Ditte, hogy ne csökkenjen a hőd.
V.
36,5
Nem is csökkent es nem is esett lejjebb. Nem vagyok túl lelkes.
Majd írj, hogy mi lett!!
Ditte
Jött egy olyan megérzésem, hogy meg fog jönni, szóval szerintem ez a hónap is elúszott..
De megírom mi lett!
Drukkolok, hogy legalább neked sikerüljön!
Negatív lett a délutáni tesztem. Hiába a hőm, ha a teszt negatív. Semmi jele nincs semminek sem. De már én is azt érzem hogy ez a hónap is elúszott.
Ditte
Jelentem megjött!
Ditte
Ez akkor senki hónapja sem volt.
Remélem következő mindegyikünknek sikerül..
Drukkolok Csajok!!!!!
Viki
En meg jatekban vagyok, 22-re nem varom. 12. honapunk...
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!