Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Februárban végre sikerül? Ki,...

Dittte kérdése:

Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?

Figyelt kérdés
Már szeptember óta "munkálkodunk" a kistesón. Kezdek kicsit elanyátlanodni a folyamatos kudarcok miatt. Van valaki hasonló cipőben?

2018. febr. 2. 11:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:

Ditte én is azt a Facellet használom. De az jobb mint a tobbi. Nekem.

Nem sértődtem meg. De hogyis. Igazad van. Nem is foglalkozom ezzel amugy csak most hogy van ez a barnazgatas mert nem nagyon szokott. Es nem ertem.. mert annak megvsemmi jele hogy megjonne... majd kiderul. Nem izgatom magam ezen..csak most ez a teszt dolog érdekel. Ha meg megjön akkor majd neki esünk ismét. 😊😊

Viki

2018. febr. 4. 13:03
 42/113 anonim ***** válasza:
100%

Csajok nekem ez a hónap is elúszott.

Most vérzek. Azt hiszem abba hagyom ezt az agyalást és nem pörgök ennyire rá erre. Szedem tovább a Trimesztert plusz az E vitamint. Ovu tesztelek.. és ennyi. Ha jön jön... ha nem akkor is van még remény!!!

Sok sikert nektek is!!!

Jó volt itt lenni!

😊😊😊😘😘🤔

Viki

2018. febr. 4. 18:16
 43/113 anonim ***** válasza:

Én mára nem várom, reggel szokott megjönni, de még semmi. Tünete sincs, hogy megjön..talán egy kicsit elkezdtem reménykedni

Vetti

2018. febr. 5. 09:37
 44/113 anonim ***** válasza:

Vetti drukkolok neked. Szoritok!!🤞🤞🤞🤞Hát csajok velem meg nem tudom mivan.

Tegnap elkönyveltem hogy megjött,piros vér folyt de csak egy nagyon kevés..és azóta semmi nincs. Csak minimális barnázás. És az sem mindig. Van hogy csak pisilés közben. Ma kellene amugy jönnie..de semmi. Csak ez a megjön érzés van. Meg olyan mintha a barnázás mellett vizes folyásom lenne mert elvan ázva a betétem. Nem értem.A hőm ma reggel 36.8 egy tizedet felment tegnap reggel ota. Tesztelni még nem merek/nem akarok. Tegnap ellöttem egy predictor earlyt de negativ lett.

Szerintetek?

Viki

2018. febr. 5. 10:36
 45/113 anonim ***** válasza:

Viki, nekem anno a 2. terhességemnél az volt, hogy azt hittem megjött,mert rózsaszínes vérzés volt. Közben kiderült,hogy hematoma volt.

Később elhalt terhesség miatt volt műtét. A teszt kimutatta pár napos késéssel is. Fájt a hasam, azt hittem megjön,de nem jött meg.

A fiamnál,pedig 6 hetes terhességet sem mutatott ki a teszt. Ott is a hasfájás volt gyanús, de akkor is negatív volt a teszt.

Mindkét terhességnél a ciklus elején volt ovu.

Most reménykedünk,hogy összejött a baba. Nekem azóta is feszül a hasam. :)

Enikő

2018. febr. 5. 10:44
 46/113 anonim ***** válasza:
100%
Viki, holnap reggel csinálj egy tesztet még, hátha, nekem az X-epil 25-ös a nemvért előtt 3 nappal kimutatta a terhességet. És ha mégsem vagy terhes, tényleg próbáld élvezni az életet, olyan dolgokat csinálni, amit szeretsz/szerettek. Másfél-2 év próbálkozás után nekünk is most jött össze, hogy november óta nem érdekelt semmi, és elkönyveltem, hogy egy gyermekes anyuka maradok. Puszi és nagyon szorítok mindnekiért: Ali
2018. febr. 5. 11:13
 47/113 anonim ***** válasza:

Most várok énis. Éjszakás vagyok. Napközben amennyire tudok alszom. Ugyhogy igy hamar mennek a napok. Csak nem tudom most mikor teszteljek... ha felkeltem du.? Mert szoktam wcre menni ha megébredek...közben.

Aztan ha most sincs semmi..ugyis megyek majd vissza az orvosomhoz. Aztan pihi.. nem foglalkozom vele. Majd jön ha jönnie kell vahy jönni akar.

Köszönöm csajok!!!

Viki

2018. febr. 5. 11:25
 48/113 anonim ***** válasza:

Köszönöm Viki! Én pedig neked szorítok nagyon, remélem van még remény! Szerintem ébredés után tesztelj,csak kimutatja. Esetleg várj vele szerdáig, mert ugye 2 naponta duplázódik a hcg szint.. ha addig megjön, akkor felesleges ellőni a tesztet, de ha baba van, akkor egy nap már mindegy.

Nekem nem jött meg azóta se, de kicsit parázok,hogy csak simán késik.

Vetti

2018. febr. 5. 18:01
 49/113 anonim ***** válasza:

Nem tudom mivan velem. Szorakozik velem a szervezetem. Most este megint volt kis vérzésem. Egésznap semmi. Tegnap délután volt ugyanigy kis vérzésem. Azután sem semmi. Azota csak most. Most vagy sikerült és baba van... vagy ez a trimeszter zavart be hogy újra elkezdtem szedni. Nem tudom. Annak idején nem volt tőle bajom

..

Fééélek...

Viki

2018. febr. 5. 18:55
 50/113 A kérdező kommentje:

Tegnap volt a 9 dpo, volt is egy kicsi mensiszerű görcsölgetés a délelőtt folyamán. A hőm viszont ma reggelre leesett a coverline-ra. Alaphőre. 36,3.

El vagyok leseredve, pedig a tegnapi nap annyira bizakodóvá tett.

Sajnos pontosan nem tudom, hogy melyik nap volt ovum, mert azon a héten az anyatermészet megtréfált rendesen. Többször is leesett a hőm. De a klasszikus tüneteket szombaton éreztem. Vagyis vasárnaptól számolom az ovut, az az 1 dpo.

Ha így van, akkor miert esett le ilyen korán mensi előtt a hőm? Lenne még 4 napom?!!

Annyira azt éreztem, hogy ez a mi hónapunk!

Viki veled mizu? Beindult a vérzés? Vagy tesztelsz esetleg?

De jo lenne ha sikerülne csajok! :((((

Ditte

2018. febr. 6. 06:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!