Dittte kérdése:
Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?
Figyelt kérdés
Már szeptember óta "munkálkodunk" a kistesón. Kezdek kicsit elanyátlanodni a folyamatos kudarcok miatt. Van valaki hasonló cipőben?2018. febr. 2. 11:05
21/113 anonim válasza:
22/113 anonim válasza:
[link] e- mailből próbáld. A bekeretezett kéz link egyikét. Az alsó nagyobb képet ad.
23/113 anonim válasza:
Nem kell regisztrálni, lejjeb görgeted és beírod az e-mail címed.
24/113 anonim válasza:
Látom sikerült közben. Szuper! Esélyes, hogy baba,de hogy biztos legyen, csinálj egy HCG tesztet. Remélem az is hasonló lesz. Mikorra nem várod?
25/113 anonim válasza:
5.e körül nem várom.. eddig nem érzek semmi olyat. Feszül a hasam,kemények a cickóim. Nagyon pici barna pöttyök vannak a betétemen.. ennyi. Nem tudom mi lesz. De probálom nem bele élni magam.
Meg nekem 3 éve volt egy méhszájsebem amit le lézereztek. 25.én voltam magándokimnal elkezdett vérezni. Gyogyszerrel sütötte be. Most hüvelykúpozom magam..
Remélem nincs nagy baj. Remélem sikerült igy is. És remélem a kúp sem okoz gondot ha sikerult.
Viki
26/113 A kérdező kommentje:
Mikor csinalod a hcg tesztet? :)) uuuugy izgulok :)
Ditte
2018. febr. 3. 11:59
27/113 anonim válasza:
Hát ha nem jön akkor majd a nemvárt napján hétfőn!!!
Viki
28/113 anonim válasza:
30/113 anonim válasza:
Áhh nekrm ez nem megy..
😂😂
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!