Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Februárban végre sikerül? Ki,...

Dittte kérdése:

Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?

Figyelt kérdés
Már szeptember óta "munkálkodunk" a kistesón. Kezdek kicsit elanyátlanodni a folyamatos kudarcok miatt. Van valaki hasonló cipőben?

2018. febr. 2. 11:05
 71/113 anonim ***** válasza:
Sziasztok 5 ös vagyok 5 ikén kelett volna megjönni 6 ikán reggel teszt negativ .MA viszont teszteltem egy nagyon halvány pozit remélem sikerült.MAjd hétfön vagy kedden csinálok mégegyet.
2018. febr. 10. 11:46
 72/113 anonim ***** válasza:

Hu utolso, majd irj mindenkepp!!!

E.

2018. febr. 10. 13:39
 73/113 anonim ***** válasza:

Még én is játékban vagyok :)

21-én nem kellene megjönnie :)

Enikő

2018. febr. 10. 14:03
 74/113 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Csatlakoznék én is, 22-re nem várom, hetedik hónapunk. Mindenkinek szurkolok!

Évi

2018. febr. 11. 21:54
 75/113 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok 5 ös vagyok pozitiv lett a mai tesztem. 1 évet vártunk rá .Remélem mindenkinek hamar összejön a baba.
2018. febr. 12. 10:06
 76/113 anonim ***** válasza:
Szuper! Gratula! Hányadik dpo-s a teszted? :) Képet csatolsz?
2018. febr. 13. 09:07
 77/113 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs hányadik dpo s egy hete késett mire pozi lett. Képet nem tudok csatolni sajna.
2018. febr. 13. 20:16
 78/113 anonim ***** válasza:

Szìvből gratulálok a pozi teszthez. Boldog baba várást!!! 😊😊😊😊

Nálam most újra kezdődik minden. Bár ovu teszt még negativ de érzem már hogy kezdődik. Ma fehér folyásom is volt. Szúrt is a jobb oldalam... Megis szeretgettük egymást párommal. Nem fogok most ezen pörögni.. ritkábban is nézek ide.. nem akarok görcsölni. Holnap után újra doki.. kiváncsi vagyok mit mond a "volt" méhszájsebemre... szeretném ha minden jól alakulna!!!

Mindenkinek ezt kívánom.

Ditte és Vetti remélem jobb hónap elé nézünk!!!

Puszi csajok és kitartás!!

Viki

2018. febr. 13. 23:24
 79/113 A kérdező kommentje:

Oh Viki, mintha magam olvasnám. Sajnos nagyon stresszes hónapjaim vannak. Egyetemre járok, a munkám is extra stresszes, nyár végén falura költözünk ( nagy álmunk volt), a gyerek ősszel sulit kezd, es akkor ez a tesóprojekt sem segít rajtam. Majusban leszek 30, de találtam a minap egy félig ősz hajszálat.

A pulzusom olykor az egekben. Tegnap volram dokinal, EKG-t csinalt, az okes volt. Vérvételem augusztusban volt, a tsh akkor rendben volt. Muszaj lenne mozognom, régebben rákaptam a futásra. Kicsit fogyni. Vagyis sokat. :))

Lesz ez jobb??????

Sokszor pánikhangulat lesz urrá rajtam.

2018. febr. 14. 18:31
 80/113 A kérdező kommentje:
Ditte voltam
2018. febr. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!