Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?
Hu utolso, majd irj mindenkepp!!!
E.
Még én is játékban vagyok :)
21-én nem kellene megjönnie :)
Enikő
Sziasztok! Csatlakoznék én is, 22-re nem várom, hetedik hónapunk. Mindenkinek szurkolok!
Évi
Szìvből gratulálok a pozi teszthez. Boldog baba várást!!! 😊😊😊😊
Nálam most újra kezdődik minden. Bár ovu teszt még negativ de érzem már hogy kezdődik. Ma fehér folyásom is volt. Szúrt is a jobb oldalam... Megis szeretgettük egymást párommal. Nem fogok most ezen pörögni.. ritkábban is nézek ide.. nem akarok görcsölni. Holnap után újra doki.. kiváncsi vagyok mit mond a "volt" méhszájsebemre... szeretném ha minden jól alakulna!!!
Mindenkinek ezt kívánom.
Ditte és Vetti remélem jobb hónap elé nézünk!!!
Puszi csajok és kitartás!!
Viki
Oh Viki, mintha magam olvasnám. Sajnos nagyon stresszes hónapjaim vannak. Egyetemre járok, a munkám is extra stresszes, nyár végén falura költözünk ( nagy álmunk volt), a gyerek ősszel sulit kezd, es akkor ez a tesóprojekt sem segít rajtam. Majusban leszek 30, de találtam a minap egy félig ősz hajszálat.
A pulzusom olykor az egekben. Tegnap volram dokinal, EKG-t csinalt, az okes volt. Vérvételem augusztusban volt, a tsh akkor rendben volt. Muszaj lenne mozognom, régebben rákaptam a futásra. Kicsit fogyni. Vagyis sokat. :))
Lesz ez jobb??????
Sokszor pánikhangulat lesz urrá rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!