Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Februárban végre sikerül? Ki,...

Dittte kérdése:

Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?

Figyelt kérdés
Már szeptember óta "munkálkodunk" a kistesón. Kezdek kicsit elanyátlanodni a folyamatos kudarcok miatt. Van valaki hasonló cipőben?

2018. febr. 2. 11:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 anonim ***** válasza:
100%

Mi előző hónapban kezdtünk élesben. Talán nekünk annyiban könnyebb, hogy tudom mikor van ovum (mindkét terhességnél a ciklus 5-7. Napja). A 6.napon voltunk együtt. Reméljük sikerül :) Tegnap óta az alhasam bal oldalon szúródik, feszül. Hátha :)

21-én nem kellene megjönnie :)

Enikő

2018. febr. 3. 15:48
 32/113 anonim ***** válasza:

Szia Enikő.

Veled vagyunk. Drukkolok neked hogy sikerüljön.

Viki

2018. febr. 3. 15:50
 33/113 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma kellett volna megjonnie. Holnap reggel teszt. Napok ota 36.8 a hőm. Es a mellemhez hozza sem lehet erni. Folyasom van, neha ugy, erzem elont es megjott, de nem...
2018. febr. 3. 16:16
 34/113 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászólo én is kb igy érzem magam.

Szeretném ha nem jönne meg.

Drukkolok neked is!!!

Viki

2018. febr. 3. 18:52
 35/113 anonim ***** válasza:

33as vagyok, nem jött még meg, 33. Napon vagyok. Ma reggeli teszt kb 3 perc utan..

[link]

2018. febr. 4. 06:51
 36/113 anonim ***** válasza:

33/35 elég szép teszt, gratula!

Én holnapra nem várom, egyelőre semmi tünetem, pedig ilyenkor már fájdogálni szokott a derekam-hasam alja, szóval valahol mélyen reménykedem, de az is lehet,hogy csak késik..megint.

Viki: szorítok neked is!

Vetti

2018. febr. 4. 07:42
 37/113 A kérdező kommentje:

33-as de szuper, gratulálok!!

Viki??? :))

2018. febr. 4. 07:59
 38/113 anonim ***** válasza:

Én ma 36.7es hővel ébredtem a tegnapi 36.9 után. 26.cn-on vagyok. Meg nem jött meg. De apro barnázgatás az van. De nem görcsölök. Inkább szédülök közbe közbe meg hányingerem van. Tegnap feszült a hasam alja. Remélem nem akar megjönni..1nappal vagyok a nemvárt elött.. gondoltam csinálok egy tesztet de nem merek.

Jos tesztet csinaltam ma is olyan lett mint tegnap...

Nem tudom.

33as neked gratula halványan pozitivnak látom. Remélem sikerült a babóca!!!!

Viki

2018. febr. 4. 08:53
 39/113 A kérdező kommentje:

Viki hol veszed az ovuteszteket? En facellét használok. Csak picit sok az 5 db-ert 2500 Ft. Viszont a netes one steptől meg félek. Van valami tapasztalatotok?

Akkor holnap tesztelsz? Vagy majd a hőd függvényében?

2018. febr. 4. 09:35
 40/113 anonim ***** válasza:
100%

Viki, nem bántásból, de rossz nézni, annyira rá vagy feszülve erre a témára! Kicsit próbálj megnyugodni, engedd el a dolgot, lazíts.

Ha meg akar jönni, akkor megfog, ez sajnos ilyen. De biztos vagyok benne, ha nem ezen pörögnél folyamatosan, akkor hamar sikerülne!

Tényleg ne vedd sértésnek, tudom milyen érzés minden hónapban várni, tüneteket produkálni/beképzelni/rá fogni a terhességre, évekig nem sikerült nálunk sem. Amint elengedtem, abban a hónapban nem jött meg.

Puszi, sok sikert!

2018. febr. 4. 12:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!