Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Februárban végre sikerül? Ki,...

Dittte kérdése:

Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?

Figyelt kérdés
Már szeptember óta "munkálkodunk" a kistesón. Kezdek kicsit elanyátlanodni a folyamatos kudarcok miatt. Van valaki hasonló cipőben?

2018. febr. 2. 11:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/113 anonim ***** válasza:

Csinaltam egy LH tesztet jós tesztként. Jol becsikosodott de azert nem olyan erős mint a controll csik.

Az normális hogy feszül a hasam? Nem görcsölésnek érzem...néha kis szúrásokat is jobb oldalt de nem sűrün.. melleim is ha hozzáérek olyan mintha viszketne... amugy csak feszüléstvérzek ott is...

Hogy kell ide képet tölteni?

Viki

2018. febr. 3. 07:58
 12/113 anonim ***** válasza:
100%
Július óta próbálkozunk.Február 1-én kellett volna megjönnie. Tegnap délutáni teszt. 😍 [link]
2018. febr. 3. 08:02
 13/113 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szèp pozitiv!!! Szìvből gratulálok. 😊😊😘

Remélem nekem sem jön meg!!!

Nagyon reménykedem most...

Hogy töltötted fel a képet kedves utolsó?

Viki

2018. febr. 3. 09:01
 14/113 A kérdező kommentje:

Huha, ez tényleg egy határozott pozitív. Gratula! Érzel valamit egyébként?

Viki: Légyszi ne éld.bele magad még semmibe túlságosan. Tudod, hogy az lh teszt akár jósteszt is, de jobb óvatosan kezelni a kapott eredményt. Csinálj egy hcg tesztet inkabb. Végülis lassan mensizel. Drukkolok érted!!!!!!!! :)

Ditte

2018. febr. 3. 09:45
 15/113 anonim ***** válasza:

Ditte majd csak holnap most még várok. Ha nem jön meg holnap csinálok egyet. Nem élem bele magam..elfoglalom magam itthoni munkával es eltelik ez a nap is..

Aztán majd meglátjuk.

De ugy erzem magam mint aki futott volna..meg hányingerem is van...ejszaka is éreztem...

Majd kiderül...

Viki

2018. febr. 3. 09:58
 16/113 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen! Nagyon boldog vagyok, hogy végre nem csak 1 vonalat látok.Szorítok,hogy neketek is összejöjjön.Viki: a képfeltöltés.hu-n feltöltöd a képet,majd a kapott linket(fórumokra valót,mert többet is kapsz) bemásolod ide. Jó ha adsz meg e- mail címet, és oda kiküldik, mert onnan könnyebb bemásolni.Ditte: Egy hete vannak apróbb tüneteim. Hasszurka, sokat kell pisilnem, többször fájt a fejem és eléggé fáradékony lettem. Nagyon sok sikert nektek csajok! Szorítok! 😘
2018. febr. 3. 10:18
 17/113 anonim ***** válasza:

[URL= [link]

Remélem sikerült.

Ez az LH tesztem ma reggel.

2018. febr. 3. 10:33
 18/113 anonim ***** válasza:

[link]

Bénázok...

2018. febr. 3. 10:34
 19/113 anonim ***** válasza:
Nem sikerült sajnos!😔 Nem ad ki semmit.
2018. febr. 3. 10:36
 20/113 anonim ***** válasza:
[URL= [link]
2018. febr. 3. 10:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!