Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?
Ditte, lol! Hat igen, ha mennenk mar el a melohelyrol, igy meg nehezebb. Van mar marciusi kerdes?
En abbahagytam a homerozest, nincs itthon ovu es terhessegi teszt se. 17. probalkozos ciklusom...bar van mar gyerkoc, de ugy erzem, hogy nem akarjuk kevesbe a tesot se. :/
E.
Én most ugy vagyok vele hogy a hőmérőzést azért nem hagyom abba de nrm foglalkozom ezzel. Élvezem az életet a szerelmemmel. Nem akarom hogy azt érezze hogy ez kötelező. Én sem akarom ezt érezni. Elengedem. Az ovu teszten mèg gondolkozom.. csináljam e. Csak azt akarom hogy ne ezen járjon az agyam se a páromnak. A munkám nem nagyon szeretem pláne a 3 müszakot. De akikkel dolgozom őket igen. Most új hónap kezdődött. Meglátjuk mi lesz ha egy kicsit elengedem ezt az agyalást.
Ditte neked sok sikert ismét. Jó lenbe már gratulálni! 😊😊😊
Mindenkinek kitartás és mindig van remény.
Viki
Én csak akkor mértem meg a hőm, mikor megvolt az ovum. Vagyis önigazolásra, hogy valóban az ovut éreztem e 2 nappal korabban. Előtte sem, utána sem mérem. Ez a hetedik napom. Még egy hetem van mensiig. Ha lesz ;)
Nekem picit könnyebb, mert már van gyerekem. De szeretném átélni újra :) babázni. A párom is várja. Kishugira gyúrunk. :)
Majd jövök még.
Viki tarts ki!
Ditte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!