Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?
Csajok én már teljesen hülyének érzem magam.Ovu óta szúr a jobb oldalam a petefészkemnél. Ez mitől lehet? Lehet hogy..? Vagy esetlen a klion kúptól van? Szombat este kezdtem el a kezelést. Csüt péntek volt pozi az Ovu teszt. Szombat délelött is pozi. Viszont délután már negativ. Vasárnap is negativ. Csüt este meg szombat reggel voltunk együtt.Pénteken szurt feszült a hasam alja. Szombaton is. Most viszont csak szúr... nem vészes de érzem. Valaki volt/van még igy? Vagy mitől lehet? Felfázva nem lehetek. Vasárnap reggelre 36.9 lett a hőm. Ebből gondolom hogy megvolt a tüszőrepedés mert szombaton 36.5 volt. Ma reggel viszont vissza esett 36.5re. Szerintetek? Mitől lehet ez a szúrás? Olyan jo lenne ha nem kúptól...
Olyan butyutának érzem magam..😊😊🤔🤔😟😟😟
Viki
Juj Viki, kicsit engedd lazábbra a dolgot. Nekem januárban ugyanez volt. Akkor fel-le ugrált a hőm a 18. Cn-ig, mert akkor volt végül ovum. Annyi különbséggel, hogy nem használtam ovutesztet. Tudjuk mi lett a vége.
Most annyira elhatároztam magam, hogy még ki sem számoltam mikor van ovum, elő nem vettem a hőmérőt es csak 1 DB tesztem van itthon. Amivel ennek a ciklusomnak a végén pozit tesztelek majd. :)))
Totál nem pörögtem fel. Helyette megkezdődött az egyetemen a tavaszi szemeszter, lassan a tavasz közeledtével az utolsó hurrába kezd az építkezés, nyáron kőltözünk. Es a gyerek idén sulit kezd. Úgyhogy nem érek rá befordulni a baba"gyártáson". :)) ez a 6. Hónapunk, ennyi idő kellett, hogy ide eljussak ténylegesen es ne csak mondjam, hanem ennek megfelelően cselekedjek is. :))) tartsunk ki!!!!!!!!
Ditte
Én is kiestem erre a hónapra, reggelre leesett a hőm, és kezdődik is :/
E, teszteltél?
Évi
Nekem mara 36,6 lett a tegnapi 36,9-rol, de ezek meg magasabbak joval az atlagomnal. Reggel x-epilt ellottem, hat mondjuk azt, valami dereng, de kb. csak en latom. Reggelre van egy predictorom, de a homtol fugg, megcsinalom-e. Ma/holnapra nem varom. Reggel megirom, mi lett:)
E.
Nekem tegnap volt ovum, viszont tegnap reggel bekerültem a kórházba, és itt is maradok hétfőig. Szóval márciusban sem tesztelek pozit.
Többiek, kitartást!
Vetti
Vetti nagy a baj?? Mielobbi jobbulast!!
Ditte
Csutortokon kiszalltam. :(
Vetti, miert vagy korhazban?
E.
Vetti mi a baj??
Nekem most emelkedik minden reggel egy tizedet a hőm. Hasam alja feszül.. olyan mintha megakarna jönni. Ma különösen nagyon. Március 4.e körül nem várom. A kúptól nem érezhetek ilyet mert amugy sincs semmi mellék hatása. Nem tudom mi lesz ebből.. jó lenne ha a két peteérésből legalább az egyiket elcsiptük volna.
Többiekkel miújság?
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!