Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, aki babát...

Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?

Figyelt kérdés
Ki hogy bírja a várakozást ? Nekem gorcsolget a hasam , mint mielőtt megjön . Egyedül annyi, hogy nagyon szokott fájni a mellem. Most nem, de a hasam úgy faj, ahogy szokott.

2018. jan. 17. 15:05
 81/101 anonim ***** válasza:

67-ed vagyok Ági

Szóval ma is teszteltem a 12. dpon. Ilyen lett

[link]

Nagyon izgulok, mert ici pici barnázásom még mindig van, már 4 napja. De csak törléskor.

Annyi tünetem van, hogy néha görcsöl a hasam és most minimális hányingerem van. De eddig az se.

Nagyon szurkolok hogy sokatoknak sikerüljön!!!

2018. jan. 21. 09:54
 82/101 anonim ***** válasza:

Ez már tuti pozitiv😍nagy-nagy gratula neked!

A barnázás ha ennyire minimális lehet hamarosan el fog múlni,de azért egy orvosnak megmutatnám magamat.Bár lehet csak én vagyok ilyen parás.

Pihenj sokat,vigyázz magadra és boldog babavárást!

Nika

2018. jan. 21. 10:05
 83/101 anonim ***** válasza:

Gratulálok!! Egyértelmű, szép pozi teszt! ❤

Ma reggel én is teszteltem, total negativ. :( Tegnapra nem vártam. Lehet türelmetlen vagyok, de elkönyveltem, hogy ez a hónap is sikertelen. Picit fájdogál a hasam, mellem is érzékeny tegnap óta, de nem erősödik.

Regi

2018. jan. 21. 10:35
 84/101 anonim ***** válasza:
sziasztok en pentekre nem varom de semmi tunetem meg, hetfo veszek egy tesztett mert nem birom mar, kivancsi vagyok nagyok. szoritok mindenkinek,
2018. jan. 21. 11:36
 85/101 anonim ***** válasza:

62-es vagyok, sajnos tegnap megjött ☹️☹️

Nektek viszont szurkolok ☺️☺️

2018. jan. 22. 05:32
 86/101 anonim ***** válasza:
83as vagyok e nem birtam ma csinaltam egy tesztet es halvany 2 csikos de idore jott ki.pentekre kellet volna megjojon.remelem nem is jon meg
2018. jan. 22. 08:15
 87/101 anonim ***** válasza:
Sziasztok. 15ös vagyok. Csináltam egy tesztet ma reggel, és negatív. Már a mellem is fáj ugy ahogy szokott mielőtt megjön. Pedig Inofolicot iszok és ennyire erősen még soha nem éreztem a peteérést.
2018. jan. 22. 08:43
 88/101 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A kalkulátor szerint ma van a nemvárt napja nekem.Tünetem még mindig semmi.De valahogy még mindig azt érzem hogy ez a hónap is elúszott.Szóval türelmesen várok hogy megjöjjön.De azért a lelkem legmélyén picit reménykedem hogy hátha,mégis...

Nika

2018. jan. 22. 10:51
 89/101 anonim ***** válasza:
Lányok halkan gratulàlok kellemes babavàràst. Nekem szerdàra van anem vàrt eddig semmi tünetem még mindig. Hàt nem tudom mi lessz ebből még reménykedek ilyenkor barnàzni szoktam most az sincs eddig koppkopp.
2018. jan. 22. 11:55
 90/101 A kérdező kommentje:
Csináltam Gábriel tesztet nemrég . Negatív lett. Bocsánat, hogy ezt leírom, de nagyon nem volt koncentrált a vizelet. Jel meg semmi és totál szárazság . Reggel megpróbáljam meg?
2018. jan. 22. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!