Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?
67-ed vagyok Ági
Szóval ma is teszteltem a 12. dpon. Ilyen lett
Nagyon izgulok, mert ici pici barnázásom még mindig van, már 4 napja. De csak törléskor.
Annyi tünetem van, hogy néha görcsöl a hasam és most minimális hányingerem van. De eddig az se.
Nagyon szurkolok hogy sokatoknak sikerüljön!!!
Ez már tuti pozitiv😍nagy-nagy gratula neked!
A barnázás ha ennyire minimális lehet hamarosan el fog múlni,de azért egy orvosnak megmutatnám magamat.Bár lehet csak én vagyok ilyen parás.
Pihenj sokat,vigyázz magadra és boldog babavárást!
Nika
Gratulálok!! Egyértelmű, szép pozi teszt! ❤
Ma reggel én is teszteltem, total negativ. :( Tegnapra nem vártam. Lehet türelmetlen vagyok, de elkönyveltem, hogy ez a hónap is sikertelen. Picit fájdogál a hasam, mellem is érzékeny tegnap óta, de nem erősödik.
Regi
62-es vagyok, sajnos tegnap megjött ☹️☹️
Nektek viszont szurkolok ☺️☺️
Sziasztok!
A kalkulátor szerint ma van a nemvárt napja nekem.Tünetem még mindig semmi.De valahogy még mindig azt érzem hogy ez a hónap is elúszott.Szóval türelmesen várok hogy megjöjjön.De azért a lelkem legmélyén picit reménykedem hogy hátha,mégis...
Nika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!