Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?
22-23 ra nem várom, ez a 7. hónapunk. Ma picit esett a hőm és most délután volt egy pici barnás folyásom.
Szóval így nem sok a reményem, valószínűleg előbb jön meg. Mást nemigazán érzek.
Mindenkinek drukkolok!
Itt is pont ugyan ez a helyzet, épp előbb írtam egy másik kérdés alá. 3 nap múlva (nem) kellene megjönnie, ilyenkorra már a mellem és a derekam leszakad a fájdalomtól napok óta, de most semmi. Itt nyomkodjuk a mellem a párommal, nem akarjuk elhinni, hogy nem fáj. :D
Remelem mindenkinek összejön a baba minél hamarabb! :)
Sziasztok! :)
Én is csatlakoznék hozzátok. 21-ére nem várom. 2 napja alhasi tompa fájdalmam van ami hullámzó,valamikor érzem valamikor nem.Derekam is fájdogál néha. Mellem az feszül és fáj is... reménykedek, bár ezek a tünetek mindig meg szoktak lenni menstruáció előtt. Nehéz ilyenkor kivárni ezt a pár napot :)
Én is 20.-ra nem várom. Helyette inkabb már a kistesó jöhetne. 1 éve varunk rá. Elotte meg mas okokból nem vallaltuk be évekig. Az első egyből osszejött. Bár annak már 7 éve.
Alhasi fajdalmaim vannak, de nekem az mindig már egy héttel előtte szokott lenni. Ami fura hogy az anyagcserém nekem nagyon jo, de most be van lassulva.
6 nappal peteeres utan,egy pici, cseppnyi barnazasom volt. Elvileg jókor voltunk együtt,de majd ugyis kiderül. Én leghamarabb hétfőn tesztelek, mert nem oramű pontosságúak a ciklusaim. Mindenkinek szorítok!!
Szia! Nekem is 20.-a körül kezdődne a köv. ciklus. Régen mindig fájt a mellem mielőtt megjött, de most pár hónapja nem. Viszont 2-3 napja megint elkezdett fájni. Mindig szoktam korábban tesztelni hogy ne legyen csalódás, amikor megjön. Reggel meg is próbáltam egyet, aztán idegesen néztem hogy ez már megint negatív.
Viszont délután ránéztem még egyszer, és lehet hogy mégsem!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!