Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?
14-es vagyok
21-ére nem várom. Tegnap és tegnapelőtt mensi szerű tompa hasfájás/derékfájásom volt. Ma és már tegnap este sem fájt semmim,egyedül még a mellem érzékeny. :)nagyon reménykedek,valamiért úgy érzem talán most sikerült. Figyelem a hozzászólásokat, mindenkinek szorítok! :)
Lilla
Nekem még mindig semmi tünet...
Ki,mikor fog tesztelni?Megvárjátok a nemvártat vagy előbb szeretnétek tesztelni?
Nika
Lilla voltam :)
Nika te mikor tesztelsz?
Sziasztok! Én vagyok a 35-ös válaszoló, a mai tesztem ilyen lett. Szerintetek ezt vehetem pozitívnak? Nem bízom ebben a fajta tesztben.
Juuujjj de jó neked🙂én halkan gratulálok.Szerintem holnap vagy holnapután tesztelj,szerintem 2 nap múlva tuti erősebb lesz.
Én eldöntöttem megvárom a nemvártat,és ha nem jön meg rá 2-3 napra tesztelek.A 2,5 év alatt láttam bőven negatív tesztet,így próbálom magamat megkímélni a csalódástól
Nika
Ez szerintem is pozitív!!! :) Halkan én is gratulálok neked, de az a biztos ha 2 nap múlva tesztelsz. Addigra szerintem szépen erősödni fog! :)
Igazad van Nika, én is így gondolom. Én sem szeretnék negatív tesztet látni, az a biztos ha várunk és ha nem jön meg azzal már picit közelebb kerültünk a célhoz.
Lilla
Ez x-epil teszt volt? Szerintem ha veszel egy 10es erősségű tesztet akkor már holnap reggel is tesztelhetnél. Hátha azon jobban látszik :)
Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!