Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?
Figyelt kérdés
Ki hogy bírja a várakozást ? Nekem gorcsolget a hasam , mint mielőtt megjön . Egyedül annyi, hogy nagyon szokott fájni a mellem. Most nem, de a hasam úgy faj, ahogy szokott.2018. jan. 17. 15:05
61/101 anonim válasza:
Nem bírtam magammal, vettem hazafele egy tesztet. Negativ. :) Egy nagyon halvány pozira azért számítottam. Semmi jele a menzinek még mindig, úgyhogy bízom a kisbabámban továbbra is. A hasam puffad 2 napja, de ennyi.
Regi
62/101 anonim válasza:
Vasárnap kéne megjonnie.. Mellem pár napja fáj és meg van duzzadva, derekam is fáj, ezt mensi előtt nem éreztem soha, viszont ma délelőtt óta olyan érzésem van, hogy meg fog jönni, de reménykedem benne, hogy nem fog 😁😁
63/101 A kérdező kommentje:
Szép estet ! Ha nem jön meg akkor vasárnap vagy hétfőn !
2018. jan. 19. 20:32
64/101 anonim válasza:
17-es vagyok, nekem ma délután is halvány pozitív, cicifájás, hányinger, hidegrázás... De PMS miatt is voltak ugyanilyen tüneteim korábban. Én most szuggerálom, hogy küzdjön... Kiszámoltam pontosan, 21-én lesz a ciklus 27. napja, szóval hétfőn kéne megjönnie (bár a peteérésem kicsit korábban volt ebben a hónapban). Drukkolok mindenkinek, remélem többünknek összejön végre!!!
65/101 anonim válasza:
16-os vagyok. Nekem sajna nemrég megjött, oramű pontossaggal,ahogy nem vartam, úgyhogy mi próbálkozunk tovább. Akinek még nem jött meg drukkolok hogy baba legyen!
66/101 anonim válasza:
Sajnâlom 16. Remélem a következő hónap neked kedvez. Én agyon reménykedem még 3 nap van nemvàrtig és semmi menstruàciós tünet. Ki tesztel ma olyan kivàncsi vagyok ki babàs. Üdv szilvi
67/101 anonim válasza:
11 és 57 vagyok
Persze nem bírtam ki és csináltam ma is egy tesztet. 11.dpo, keddre nem várom, mert a luteálisom 13 nap szokott lenni. Nagyon halvány, de pozitív lett! Nagyon remélem velünk marad a drága, mert szeptemberben volt egy hasonló tesztem mégis megjött. (Azt hittem nem vagyok ilyen hülye korán tesztelős, de úgy látszik mégis)
68/101 A kérdező kommentje:
Gratulálok 🙂
2018. jan. 20. 10:19
69/101 anonim válasza:
Valaki szokta mérnia hőjét? Nekem tegnap 37:04 volt ma pedig 37:05.Ezelött hónapban ilyenkor màr csak 37:00 szokott lenni de ez a hónap nagyon màs mint a többi.
70/101 A kérdező kommentje:
Csináltam egy pregimax tesztet. Negatív lett. Ma van a nemvárt napja.
2018. jan. 20. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!