Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva
nem várja?
Figyelt kérdés
Ki hogy bírja a várakozást ? Nekem gorcsolget a hasam , mint mielőtt megjön . Egyedül annyi, hogy nagyon szokott fájni a mellem. Most nem, de a hasam úgy faj, ahogy szokott.
Szia. Én még várok, 2 nap múlva kéne megjönnie.. majd jövőhét elején, ha addig semmi, de nagyon rossz ez a várakozás.
2018. jan. 18. 11:34
22/101 anonim válasza:
Sziasztok! Én szombatra nem várom, tegnap a 11.dpo-n ilyen lett a tesztem [link]
Ma reggel is csináltam, erősödött. Remélem megmarad és nem jön meg. Mindenkinek szurkolok lányok!! Nita
2018. jan. 18. 12:37
23/101 A kérdező kommentje:
Juj de jó , szívből gratulálok !!!!!
2018. jan. 18. 12:40
24/101 anonim válasza:
Gratuláloook! :) :)
2018. jan. 18. 15:12
25/101 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 22-23-ra nem várom,nagyon nem.Nekem semmi tünetem sincs,és attól tartok ez a hónap is kilőve mert nem sokat tudtunk együtt lenni.Pozitiv teszteket kívánok mindenkinek.
Nika
2018. jan. 18. 15:21
26/101 anonim válasza:
Elég sokan lettünk igy nem vàrt előtt semmi tünettel 😁 Remélem mind babàsok vagyunk és ràcàfolunk arra hogy igen is kell lennie tünetnek hogy terhesek legyünk. Nekem első terhességnél is igy indult hogy semmi tünetem nem volt és nem is tudtam hogy terhes vagyok pedig màr betöltöttem a 6 hetet. Menzeszem is volt 3-4 nap ott kezdtem gyanakodni hogy valami nem stimmel hogy nem görcsöltem és csak egy kevéske volt. Hàt remélem ismét ez lehet az oka a vihar elötti csend 😊
2018. jan. 18. 15:36
27/101 anonim válasza:
Köszönöm! Nekem is az volt a furcsa amiért tesztet csináltam ilyen korán, hogy a szokásos derékba és alhasba, petefészekbe szurkálás sehol sem volt. Helyette a 9. dpon mensis alhasi görcs. Azóta is időszakonként. Kívánom hogy a tünet nélküliség mindenkinek babát jelezzen! Írjátok majd meg :) Nita
2018. jan. 18. 15:41
28/101 anonim válasza:
Sziasztok!:)
Nekem 24.-en kéne jönnie,igaz az még odébb van.
Ebben a hónapban pont nem sikerült együtt lenni mikor ovum volt,de talán..:)
Drukkolok mindenkinek:)
2018. jan. 18. 16:17
29/101 anonim válasza:
Első terhességemnél nekem sem voltak tünetek.Sőt,nem is számítottam rá hogy elsőre sikerülhet,így a nemvárt után több mint egy héttel teszteltem.Majd ahogy pozitív lett a tesz,másnaptól majdnem 3 hónapig egyfolytában hánytam,minden reggel.
Most a tesó várat magára immáron 2,5 éve😔
Remélem tényleg babát hoz mindenkinek ez a tünetmentes hónap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!