Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?
Szerintem próbáld meg, az a tuti. :)
Nekem megjött reggelre..
Regi
Ma ilyen lett a tesztem
De sajnosn eléggé barnázom így itt ülök a kórházban. Ma nem kellene megjönnie. :( Nagyon félek!
Nektek szorítok nagyon!
Ági
Sziasztok!Nekem még mindig semmi.Se tünet,se mensi.De még nem reménykedem,mert hosszú még a hét.Ha esetleg nem jönne meg,ami nagyon jó lenne,szerintem pénteken veszek egy tesztet.Előbb nem szeretnék,mert már így is,lassan rajtam gazdagodnak meg akik terhességi teszteket gyártanak.Így marad a várakozás.
Ki hogy van?Tesztelt valaki ma?
Akiknek megjött kívánom a következő hónap meghozza a két csíkos tesztet.Drukkolok nagyon mindenkinek.
Nika
Elvileg késik két napot.De ma elkezdett fájni a mellem,igaz nem vészesen,meg tegnap este hogy fordultam meg az ágyon nagyon fájt a hüvelyem.Szóval szerintem nekem tuti megjön.Pedig úgy vennék tesztet de nem merek.Meg hát valljuk be,két nap késés az még semmi.
Nika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!