Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, aki babát...

Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?

Figyelt kérdés
Ki hogy bírja a várakozást ? Nekem gorcsolget a hasam , mint mielőtt megjön . Egyedül annyi, hogy nagyon szokott fájni a mellem. Most nem, de a hasam úgy faj, ahogy szokott.

2018. jan. 17. 15:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg, az a tuti. :)

Nekem megjött reggelre..

Regi

2018. jan. 22. 16:23
 92/101 anonim ***** válasza:
Szerintem is reggeli elsőből csinàld meg és szurkolok hogy 2 csikos legyen.Én valamit elkezdtem barnàzni tőrlésnél csakbetétem tiszta addig se jutott ki.....oooo hogy mi lessz ebből arra nagyon kivàncsi leszek,de amilyen szerencsés vagyok 2 napot még késik hogy húzza az idegeim és megjőn :(
2018. jan. 22. 17:06
 93/101 A kérdező kommentje:
Köszönöm , reggel új próba! Akinek megjött lányok , új kezdet ...!!!! Én mindig így vagyok vele! Xepil teszt megbízható ?
2018. jan. 22. 17:29
 94/101 anonim ***** válasza:
nekem meg van 2 napp mig mekkel jojon, de a tegnap nagyon szurkalt a hassam egy pontban nem gorcsolt szurkalt, vajon ez a beagyazodas? szerintetek, amugy semmi jele hogy megjonne nem gorcsolok,stb de szoktam
2018. jan. 23. 07:46
 95/101 anonim ***** válasza:

Ma ilyen lett a tesztem

[link]

De sajnosn eléggé barnázom így itt ülök a kórházban. Ma nem kellene megjönnie. :( Nagyon félek!

Nektek szorítok nagyon!

Ági

2018. jan. 23. 08:00
 96/101 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekem ma reggel megjött :(( egy nappal elöbb.Furcsa hogy ebben a hónapban nem volt semmi menstruàcios tünetem előtte de ez van.Februàrban újj proba újj lehetőség,nektek kivànom hogy sikerüljön a baba.
2018. jan. 23. 08:15
 97/101 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Nekem még mindig semmi.Se tünet,se mensi.De még nem reménykedem,mert hosszú még a hét.Ha esetleg nem jönne meg,ami nagyon jó lenne,szerintem pénteken veszek egy tesztet.Előbb nem szeretnék,mert már így is,lassan rajtam gazdagodnak meg akik terhességi teszteket gyártanak.Így marad a várakozás.

Ki hogy van?Tesztelt valaki ma?

Akiknek megjött kívánom a következő hónap meghozza a két csíkos tesztet.Drukkolok nagyon mindenkinek.

Nika

2018. jan. 23. 08:53
 98/101 A kérdező kommentje:
Sziasztok , megjött sajnos! Akiknek összejött nagyon gratulálok , többieknek pedig kitartás !
2018. jan. 23. 09:02
 99/101 anonim ***** válasza:

[link]

Elvileg késik két napot.De ma elkezdett fájni a mellem,igaz nem vészesen,meg tegnap este hogy fordultam meg az ágyon nagyon fájt a hüvelyem.Szóval szerintem nekem tuti megjön.Pedig úgy vennék tesztet de nem merek.Meg hát valljuk be,két nap késés az még semmi.

Nika

2018. jan. 24. 09:28
 100/101 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mi ez a naptár amit feltöltöttél? Koszi előre is és drukkolok
2018. jan. 24. 11:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!