Van köztetek olyan aki bulimiában szenved és babát szeretne vagy már van neki? Kérlek írjatok. Mennyi idő után sikerült teherbe esnetek?
Hanyszor fogod meg feltenni a bulimias kerdest????
A baratnod menjen pszichologushoz, eloszor kezeltesse ki magat a betegsegbol, majd utana kezdjetek babara gondolni!
Tessék, ez mind az utóbbi néhány hét termése, kb. 2-3 naponta megismétlődik a kérdés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=bulimi%E1s&k..
Eddig egyetlen egy sem volt, de most hírtelen lett vagy 6-7 kérdés, kétlem, hogy nem ugyanarról a személyről van szó. Tényleg ne kérdezd meg már többször! Ha nem kaptál kielégítő választ a kérdésedre,ill kérdéseidre, akkor emeld ki, de ne kérdezd meg többet!
Bocs,de nekem is feltűnt,hogy az elmúlt időszakban mennyi ilyen kérdés volt..
Válaszolva neked:egy barátnőm az volt,de később simán lett gyereke.
Ettől függetlenül amíg ebben a betegségben szenved nem valószínű,hogy teherbe tud esni illetve jobb is.
Borzasztóan megviseli a szervezetet,így a legfontosabb,hogy ebből kigyógyuljon!
Szia!
Köszönöm a választ. És utána lett gyereke, miután abbahagyta? Vagy az alatt?
Elso vagyok!
Mar annyiszor valaszoltam neked!
Eloszor ki kell kezeltetni magad (vagy a baratnodet, most nem tudom ki neveben irsz).
Sulyos onertekelesei zavarod van. Gondolj bele hogy fogadnad a tested valtozasat a terhesseg alatt!
Értsd már meg, hogy először ki kell kezeltetned magad, ha tetszik, ha nem. Mert a bulimia egy betegség, amin nem lehet parancsszóra túl lenni. Nincs olyan, hogy csak kicsit bulimiás, meg abbahagyom, ha terhes leszek. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor már rég nem csinálnád terhességtől függetlenül sem! Nem olyan, mint a dohányzás, amiről a kismamák többsége egyből lemond, amint megtudja, hogy úton van a kicsi. De még az sem megy mindenkinek, nemhogy a bulimiából való kigyógyulás.
A hánytatásnak oka van, mégpedig az, hogy nem vagy megelégedve magaddal, túlsúlyos vagy, vagy csak annak érzed magad, és ez nem fog megváltozni a terhesség alatt. Még ha meg is próbálod, hogy nem hánysz, akkor is rosszul fogod érezni magad, pláne, hogy terhesség alatt olyan változások következnek be, ami miatt korábban hánytattad magad. És ez a belső feszültség se biztos, hogy jót tesz a fejlődő életnek. És arra sincs garancia, hogy tényleg abba tudod hagyni. Ne akkor próbáld ki, mikor már ott a baba. Ha gyereket akarsz, akkor már a tervezés pillanatában tessék ezt befejezni! Ha nem sikerül magadtól, akkor pedig orvos. És ha sikerült, jöhet a gyerek. De így ennek nem biztos, hogy jó vége lesz.
6-os válaszoló vagyok.
Miután abbahagyta lett terhes,de akkor is nagyon keveset evett és mindig diétázott.
Szóval pszichésen nem jött helyre,csak a szervezete annyiban,hogy nem hánytatta magát "csak keveset evett"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!