Van köztetek olyan aki bulimiában szenved és babát szeretne vagy már van neki? Kérlek írjatok. Mennyi idő után sikerült teherbe esnetek?
szia!
volt egy film,ahol a nő bulímiás volt és híres sportoló(azt hiszem hosszútávfutó).Terhesség alatt is hányt,de úgy hányt,h pl mindig evett répát és tudta,ha már a répát is kihányta,akkor többet nem hányhat, hogy a babának is jusson.Tudom beteg a sztori,de biztos lehetséges teherbe esni.Nem kell ahhoz menstruáció és peteérés sem,hisz gondolj bele mennyi nő van,aki művi beavatkozással esik teherbe.(pl káli intézet, mesterséges megtermékenyítés,beültetés stb stb. ).
Miután kaptál egy rakat sz/r választ szerettem volna írni egy értelmes hozzászólást.Hát ennyi. Én sem menstruálok,bár én nem vagyok bulímiás és elvileg gyógyszerrel nekem is lehet gyerekem és peteérésem is.
én kismama vagyok és a 26. hétre híztam 8kg-ot (ami teljesen normális).. és még van majdnem 3,5 hónapom.. te ezt bulimiásan el tudod képzelni?
+ 12-15 kg?? sőt ha a szervezeted eddig éhezett, akár 20-25 kg is normális lehet.. hmm?? teherbe tudsz esni, csak kérdés hogy az agyongyengített szervezeted kitudná-e hordani a babát.. a vetélés kockázata nagyobb.. egy babának egy egészséges test kell a fejlődéshez.. tegyük fel kihordod, de ha nem jut megfelelő tápanyaghoz, nagyobb az esélye hogy beteg lesz a pici.. jó legyünk pozitívak kihordod megszületik..és utána? szoptatás? vagy gyerek mellett is hánytatnád magad? egy gyerek hatalmas felelősség, és az mindenképpen szükséges, hogy legalább egy éve egészséges legyél..tünetek nélkül!! és utána kezdj el gondolkodni a gyerekvállaláson!! Mert ugye egy felelősség teljes anyuka ezt teszi!!!
nem mész orvoshoz?? jó ne menj! Boldog vagy így!! jó akkor menj inkább és fogadj örökbe egy kiskutyát.. azzal nem ártasz senkinek.. de a gyerek kérdést felejtsétek el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!