Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, aki babát...

Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?

Figyelt kérdés
Ki hogy bírja a várakozást ? Nekem gorcsolget a hasam , mint mielőtt megjön . Egyedül annyi, hogy nagyon szokott fájni a mellem. Most nem, de a hasam úgy faj, ahogy szokott.

2018. jan. 17. 15:05
 71/101 anonim ***** válasza:
Baràtnömnek 7 volt a nem vàrt és alig 10 tesztelt nagyon halvànyat. Még nem jön meg addig mindig reménykedhetünk.
2018. jan. 20. 11:53
 72/101 A kérdező kommentje:
Ha addig nem jön meg, hétfőn csinálok újat ! Rettenetesen fel vagyok puffadva, szinte rosszullétig
2018. jan. 20. 13:49
 73/101 anonim ***** válasza:
Bizzunk benne hogy babàs vagy és baba van a dologban. Én is nagyon reménykedek de szerintem esélytelen.
2018. jan. 20. 15:53
 74/101 anonim ***** válasza:

Nálam sincs még barnázás ( ami idáig jó jel,mert már menzesz előtt el szokott kezdődni) Holnapra nem várom. Néha érzek alhasi fájdalmat, de inkább olyan "kényelmetlen érzést" érzek most, mintha zavarna az öv vagy szoros lenne a nadrág. Lehet kezdek már én is felpuffadni. Reggel azt hittem már elindul a barnázás mert akkor mensi szerű hasfájásom volt és a derekam is fájt de mostanra ez elmúlt. Ha holnap sem jön meg akkor hétfő reggel tesztelek.

Lilla

2018. jan. 20. 16:47
 75/101 anonim ***** válasza:

Nem bírtam ki, teszteltem ma reggel. Miközbe vártam mintha láttam volna egy halovány második csíkot de aztán ez a csík már eltűnt. :( Ma van s nemvárt napja, de semmi jele,hogy meg akarna jönni. Derekam fáj néha és ennyi.

Lilla

2018. jan. 21. 08:14
 76/101 A kérdező kommentje:
Nekem meg mindig nem jött meg, pedig biztosra vettem, mert tegnap annyira gorcsoltem mint mikor már bőven benne vagyok és gyógyszer kell. Nem vettem be. Elmúlt .
2018. jan. 21. 08:18
 77/101 anonim ***** válasza:
Nekem szerdàra nem kellene megjönnie 11 napon vagyok ovú utàn,és az előbb pisilés utàn rozsaszin folyàsom volt törlésnél. Nem görcsöl a hasam eddig,csak a cicim olyan fura mint ha nőne de nem làtok külőmbséget. Szerintem nekem is megfog jönni
2018. jan. 21. 08:28
 78/101 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Nekem is 1-2 nap van még a nemvártig.Tünetem egyáltalán nincs.

De viszont tegnap nagyon olyan fura érzés volt a méhemnél.Egy ponton éreztem,egész sokáig.Nem görcsölés volt,nem is fájt,inkább picit kellemetlen volt,és csiklandozáshoz hasonlított.Fura mert eddig nem éreztem ilyet.

Nika

2018. jan. 21. 09:36
 79/101 anonim ***** válasza:

Remélem babásak leszünk :) Fura ez,hogy nem nagyon vannak menstruációra utaló jeleink... Szorítok mindenkinek! :)

Lilla

2018. jan. 21. 09:40
 80/101 anonim ***** válasza:

Én is drukkolok mindenkinek.Igen,tényleg fura hogy nincsenek tünetek.

Bár én felkészítettem magamat a mensire,de,jó lenne kellemesen csalódni.

Nika

2018. jan. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!