Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?
Nálam sincs még barnázás ( ami idáig jó jel,mert már menzesz előtt el szokott kezdődni) Holnapra nem várom. Néha érzek alhasi fájdalmat, de inkább olyan "kényelmetlen érzést" érzek most, mintha zavarna az öv vagy szoros lenne a nadrág. Lehet kezdek már én is felpuffadni. Reggel azt hittem már elindul a barnázás mert akkor mensi szerű hasfájásom volt és a derekam is fájt de mostanra ez elmúlt. Ha holnap sem jön meg akkor hétfő reggel tesztelek.
Lilla
Nem bírtam ki, teszteltem ma reggel. Miközbe vártam mintha láttam volna egy halovány második csíkot de aztán ez a csík már eltűnt. :( Ma van s nemvárt napja, de semmi jele,hogy meg akarna jönni. Derekam fáj néha és ennyi.
Lilla
Sziasztok!Nekem is 1-2 nap van még a nemvártig.Tünetem egyáltalán nincs.
De viszont tegnap nagyon olyan fura érzés volt a méhemnél.Egy ponton éreztem,egész sokáig.Nem görcsölés volt,nem is fájt,inkább picit kellemetlen volt,és csiklandozáshoz hasonlított.Fura mert eddig nem éreztem ilyet.
Nika
Remélem babásak leszünk :) Fura ez,hogy nem nagyon vannak menstruációra utaló jeleink... Szorítok mindenkinek! :)
Lilla
Én is drukkolok mindenkinek.Igen,tényleg fura hogy nincsenek tünetek.
Bár én felkészítettem magamat a mensire,de,jó lenne kellemesen csalódni.
Nika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!