Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, aki babát...

Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?

Figyelt kérdés
Ki hogy bírja a várakozást ? Nekem gorcsolget a hasam , mint mielőtt megjön . Egyedül annyi, hogy nagyon szokott fájni a mellem. Most nem, de a hasam úgy faj, ahogy szokott.

2018. jan. 17. 15:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 anonim ***** válasza:
#17-es vagyok, töltöttem fel délelőtt új képet. Nagyon reménykedem!!!
2018. jan. 18. 19:36
 32/101 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!!!! De jó itt lenni köztetek !!:) nagyon izgulok én is :) ez a 9 napom és gorcsolt a hasam ... 25 éig várnom kell :D de szerintem csinálok tesztet hétvégén mert én belül tudom h baba van :)
2018. jan. 18. 19:36
 33/101 anonim ***** válasza:
Hajrá Zsukka!!! :) Én nagyon örülnék ha most tényleg sikerülne, mivel a karácsony nagyon rosszul telt. Készülődtem az ünnepre, tele voltam várakozással, hogy hátha majd most sikerül. Szenteste bejelentette a tesóm és a barátnője, hogy babájuk lesz. Erre 25-én, két nap késés után megjött. Nem tudom elmondani mennyire rosszul esett. És persze napokig együtt voltunk a családdal, mindenki a csajjal volt elfoglalva... Hogy hol fog szülni, milyen nemű lesz a baba, hogy viseli a terhességet, nehezen bírja-e a szagokat... Meg persze az UH fotók... Nehéz nem irigykedni, és nem elszomorodni 2 év után.
2018. jan. 18. 19:47
 34/101 A kérdező kommentje:
Hajrá mindenkinek !!!! Előző napokban gorcsölgettem, mellfajdalom meg mindig nincs, görcsöles elmúlt. Jaj valahogy úgy érzem talán , talán
2018. jan. 18. 20:21
 35/101 anonim ***** válasza:
Nekem holnap lesz a nemvárt napja, nagyon reménykedem, mert már vannak extra halvány tesztjeim, de én ezeket negatívnak tekintem még, tünetem a gyakori pisilés,a hasam néha görcsöl, és főleg este frusztráló, és fájdalmas, ahogy a 15 hósom szopizik, eddig ilyen még nem volt.
2018. jan. 18. 21:36
 36/101 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 3-as valaszolo vagyok. Gratula a pozitiv teszthez az egyik kommentelonek! Nekem ma van az 5. nap hogy kesik, tegnap mar enyhen fajt a mellem, inkabb a bimbom, ma is ugyanez, felvagyok puffadva mar napok ota. Teljesen kovernek erzem magam... tegnap es elotte enyhen mensis gorcseim voltak, azt hittem megfog jonni, de nem. ma reggel teszteltem es negativ lett. Igazabol nem zavar csak akkor jonne mar meg, mert igy a kovetkezo ciklusba kesobb tudunk belekezdeni... Sajnos nem tudtam merni a homet ebben a ciklusban mert 2x is sikerult lebetegednem. A lenyeg, hogy emiatt azt se tudom volt-e peteeresem, es ha igen mikor, mert a szokasos ovus fajdalmam is elmaradt.

Bocsi, hogy hosszu lett csak a tapasztalatomat akartam leirni. Meg soha nem kesett ennyit 2016 novembereben volt egyszer 36 napos ciklusom, de ennyi. Lehet ragorcsolok es kitolom magamnak. Ha tortenik valami jovok es irok!

2018. jan. 19. 06:41
 37/101 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 26ikan nem kene megjojon, remelem jokor voltunk a parommal, bizakodok
2018. jan. 19. 07:12
 38/101 anonim ***** válasza:
Nekem még 4 nap nem vàrtig.Ami furcsa hogy még mindig nem érzek semmit és ma nem birtam meginni a kàvémat,el elég gyanús mert ilyen akkor fordul elő velem mikor legutobb terhes voltam.Na szoval reménykedem.Iszik valaki palàstfű teàt?Lehet hogy ezért nincs semmi tünetem mit gondoltok?
2018. jan. 19. 09:57
 39/101 A kérdező kommentje:
Én iszom, de most mellfajdalom ( enyhe) . Görcs most nincs.
2018. jan. 19. 10:08
 40/101 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem ma megjött. Majd köv. hónapban... Sok sikert nektek! :)
2018. jan. 19. 11:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!