Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, aki babát...

Van köztetek olyan, aki babát szeretne és pár nap múlva nem várja?

Figyelt kérdés
Ki hogy bírja a várakozást ? Nekem gorcsolget a hasam , mint mielőtt megjön . Egyedül annyi, hogy nagyon szokott fájni a mellem. Most nem, de a hasam úgy faj, ahogy szokott.

2018. jan. 17. 15:05
 51/101 anonim ***** válasza:
100%
De jó Gratulàlok. Remélem én is pozit tesztelek
2018. jan. 19. 13:20
 52/101 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem is pozitiv! :) Gratulálok!

12-és vagyok, holnap kellene megjönnie, de nagyon úgy tűnik, hogy nem fog! :D Nem akarok csalódni, úgyhogy nem élem bele magam. Holnap reggel tesztelek.

Regi

2018. jan. 19. 13:22
 53/101 anonim ***** válasza:
One step 10es teszt volt, de valószínűleg később fogant, 8.ai együttlétből! :) 35-ös
2018. jan. 19. 15:07
 54/101 anonim ***** válasza:
100%

Ohh értem... akkor biztos hogy 2 nap múlva már szépen fog erősödni! :) drukkolok!

Lilla

2018. jan. 19. 15:20
 55/101 A kérdező kommentje:
Na ki hogy áll ?
2018. jan. 19. 18:02
 56/101 anonim ***** válasza:
Nekem most elkezdett szúrkàlódni a hasam köldök alatt olyan lüktetöen eddig itt nem éreztem soha. Menzesznek utaló jelek eddig nincsenek pedig ilyenkorra màr szokott lenni combba nyilaló kissebb fàjdalmak vagy kissebb görcsök eddig ezek nincsenek remélem a menzesz is igy elkerül
2018. jan. 19. 18:29
 57/101 anonim ***** válasza:

11-es vagyok! Ma vagyok a 10. dpon. Két napja nagyon enyhén barnázok és ma a cicim is fáj. Csináltam egy tesztet és talán mintha lenne valami csíkocska. De volt egy hasonlóm szeptemberben is de akkor időben megjött. Szóval nem vagyok nagy reményekkel.

Csak a barnázás zavar...

2018. jan. 19. 18:36
 58/101 A kérdező kommentje:
Nagyon biztató jelek vannak ! Drukkolok nektek! Holnap kene megjonnie. Nagyon fel vagyok puffandva, mondjuk menstruacio előtt általában. Előtte szoktam barnazni, eddig nincs. Reménykedem
2018. jan. 19. 18:58
 59/101 anonim ***** válasza:

Hajrá csajok!! :)

Nekem a derekam kezdett most el fájdogálni... és mintha néha a hasam is tompán fájna, de csak bal oldalt érzem. Lenne már csak 21.-e ...

Kérdező te mikor tesztelsz? Bíztató jelek vannak akkor nálad is, főleg ha előtte te is szoktál barnázni. :)

2018. jan. 19. 19:04
 60/101 anonim ***** válasza:
Lilla voltam... :) (Lehet át kéne írnom a nevemet, mert mindig elfelejtem ideírni. )
2018. jan. 19. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!