Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:26
71/330 Sofia1234 válasza:
Én is szeretem kiírni magamból, mert elmondom amit szeretnék illetve ha kérdek valamit akkor nem nézték hülyének. Sok dologgal ne voltam tisztába, sőt szerintem még sokkal nem is vagyok. Tapasztalatokat jó olvasni. Mert nem minden úgy van, ahogy az a nagy könyvbe van.
72/330 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsánat, csak vacsi, fürdés, fektetés volt, aztán rendbeszedtem a lakást:).
Úgy tudom, hogy akkor lehet a hőmérsékletből következtetni, ha valami azt folyamatosan méri. Lehet, hogy nekem már 36.5 is terhességet jelenthet, másnak meg lehet annyi az alaphőke, de azt gondolom, hogy Nálad a lombik miatt ez más.
Jönni fog a csoda, hidd el, már nem sok!!!
2018. jan. 22. 21:39
73/330 Sofia1234 válasza:
Csajok mi a jó istentől lehet az hogy péntek óta,van egy két kaja illetve ital ami jön fel. Pénteken a reggeli tejeskávém is ki jött de más nem. De néha olyan mintha sav jönne fel. Mi lehet az oka?
74/330 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom igazából, mert ha 30-ra nem várod, akkor még csak 1 hete volt peteérésed, VISZONT! Mivel Te is gyógyszert szedtél, ezért lehet korábban volt ovud (gyógyszer után bármi megtörténhet:)), úgyhogy lehet ez már tünet😍!
Amúgy ha belegondolok és dec 29-én hagytad abba a gyógyszert, akkor nem 30-ámn, hanem 26-án kellene megjönnie Neked, 28 napos ciklussal számolva:).
2018. jan. 23. 07:33
75/330 Sofia1234 válasza:
De akkor is ha a gyógyszer után volt a gyógyszer miatti vérzés?
76/330 Sofia1234 válasza:
29-en szedtem be utoljára.
77/330 Sofia1234 válasza:
Január 3-4-5-6 megjött ahogy szokott.
78/330 A kérdező kommentje:
Oké, igen, elszámoltam, bocsánat. Hirtelen a gyógyszer abbahagyás után számoltam bocsánat, viszont így 31-én kellene megjönnie Neked, nekem is, mert múlt szerdán volt ovulációm és akkor elvileg Neked is:).
2018. jan. 23. 07:43
79/330 Sofia1234 válasza:
Nekem a mobil app, múlt hét keddre írta azaz 16.-ra. ajj mikor lesz már 30.-a. Csak az hányinger vagy mi elmúlhatna.
80/330 A kérdező kommentje:
Elméletben ha január 3-án jött meg, akkor 17-én volt ovud 28 napos ciklusnál, pontosan a 14.napon. De az az 1 nap már nem oszt, nem szoroz;). Aztán gyógyszer után tényleg nem lehet tudni;). Lehet a hányinger attól van, viszont szerintem akkor korábban volt ovu;).
2018. jan. 23. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!