Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Hellooo!
Szerintetek a mehen kivuli terhessegnel is termelodik hcg?
Nagyon meg vagyok ijedve, mert ma tobbszor is fajdogalt a hasam ugy mint verzes elott, pedig meg bo 10 napom van addig. Ilyenkor meg baromira nem szokott...
A multkori vervetel negativ volt, meg is jott, de mi van, ha mehen kivul fejlodik egy embrio?
Sziasztok!
Méhenkívülinél is termelődik HCG, csak nem olyan gyors a növekedés. 6 hetesen már biztosan lenne tünete a méhekívülinek, borzalmas fájdalom.
Szia!
Ma vagyok papíron 10 hetes, valójában 9+1:). Semmi különös nincsen köszönöm. Hétfőn voltam a dokimnál, kedden megyek UH-ra, nagyon izgi:)!
Sziasztok!
Felneztem, mert eszembe jutott, h kb mostanaban szulhettek...hogy elropult az ido....
Mi megprobalkoztunk 3.-szorra is..az sem ment...feladtam lanyok...6 embrionk ment kukaba...
Szia Manker!! Nagyon sajnálom ami veled történt az elmúlt időkben!
Igen jól számoltad nagyjából, szeptember 27.-én programozott császárral született az én kislányom. Nem fordult be és hogy ne legyen probléma így 38+1 megszületett. 😊 Minden percét imádom. Hála a jó istennek lekopogom egy szavunk nem lehet a kisasszonyra , eszik alszik 😊
Neked kitartást kívánok még (gondolom már nehéz) , remélem hogy most már neked is eljön az időd!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!