Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki január 25-30 körülre...

Van aki január 25-30 körülre nem várja?

Figyelt kérdés

2018. jan. 5. 12:26
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/330 Sofia1234 ***** válasza:
Meg kell várni a keddet majd csak utána mondhatod hogy nem sikerülhetett addig ne mert még lehetséges!!! Járkálok wc-re mert mindig azt hiszem hogy megjött, vagyis mindig azt érzem.
2018. jan. 27. 15:06
 252/330 Sofia1234 ***** válasza:
"nem is kicsi a terhességed" akkor már a tesztnek mutatnia kellett volna valami biztosat! Nem?
2018. jan. 27. 15:09
 253/330 Manka83 ***** válasza:
Gondolj bele: este csinaltad a tesztet es meg igy is lett 2 csik. Ezen kivul joval a nemvart elott teszteltel....es megis pozitiv lett! Mert ez pozitiv! Az azt jelenti, h mar boven van benned hcg...
2018. jan. 27. 19:53
 254/330 A kérdező kommentje:

Igen! Egyetértek Mankerral! Tudsz feltölteni képet Sofia?

Velem valami gáz van. Ez volt a menstruációm 2.napja és alig vérzek. Már bocsánat, hogy ilyet leírok, de a lekisebb tampon 3 óra alatt félig se telik meg. Rádasul még a peteérés után 10 nappal vagyok, szóval amúgy se normális, hogy megjött. Ha a következő ciklusban is ez lesz elmegyek dokihoz. Aztán lehet holnap már erősödni fog a vérzés, de eddig a 2.nap volt a legerősebb mindig. Remélem nincs nagy baj😔.

2018. jan. 27. 20:21
 255/330 Manka83 ***** válasza:

Vszinuleg vissza kell allnia a szervezetednek a sajat mukodesere. En ugyan nem szedtem fog.gatlot, de a sok hormon, amit szednem kellett, total bekavartak a ciklusomba. Volt olyan honap, mikor 24 napra jott meg, es csak masfel napig vereztem iszonyat keveset. Volt olyan is mikor majdnem 1 hetre kitolodott, es vegig nagyon erosen jott...szoval ne aggodj, jovo honapra remelhetoleg rendezodik. Ha nem, akkor tenyleg irany a doki...

Es szted nem lehet, h megis terhes lettel, es csak 'megszokasbol' jott meg? Ismerek olyat, aki vegig menstrualta a terhesseget...

2018. jan. 27. 20:36
 256/330 A kérdező kommentje:
Most csak 5 hónapig szedtem, bár 1 havi hormonadag is felboríthatja a ciklust. Nem tudom, mert ha a peteérést nézem akkor csak szerdán kellene megjönnie, szóval nem lehet az “emlékezés dolog”, mert ahhoz korán van. Lehet pszichés. Tesóm azért se vette észre a terhességet, mert egyszer még megjött Neki, amikor már terhes volt, de ez borzasztó ritka. Ha elmúlik és nem jön meg szerdán akkor tesztelek, de kizártnak tartom a terhességet.
2018. jan. 27. 20:38
 257/330 Manka83 ***** válasza:
Megjott
2018. jan. 27. 22:46
 258/330 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon sajnálom Manka😔! Nagyon sok kitartást kívánok!
2018. jan. 27. 22:50
 259/330 Manka83 ***** válasza:

4 ev kitarto kuzdelem van a hatam mogott a babankert. Mindent megtettem, megtettunk a ferjemmel h lehessen. Minden honapban ujra es ujra talpra kellett allnom, allnunk. Most jutottam el oda, h teljesen kimerultem. Elengedem a temat. Nem probalkozom tobb lombikkal. Itt vagyunk egymasnak, szeretjuk egymast, elvezzuk az eletet kettesben.

Orulok Csajok, h megoszthattam veletek az erzeseimet az elmult napokban.

Nem valoszinu, h fel fogok jonni erre az oldalra mar, de teljes szivbol drukkolok Nektek! 😍

2018. jan. 27. 23:48
 260/330 A kérdező kommentje:

Megértem Manker, DE PRÓBÁLD MEG NEM FELADNI!!! Amikor sikerül kérlek írj ide, hátha ezt még elolvasod!

Lányok/Sofia! Én ma reggel teszteltem egy halványt, nem hagyott Manker ötlete nyugodni. Még este ki is írtam egy kérdést, ilyen a reggeli tesztem:

[link]

De még mindig vérezgetek.

Sofia, mikor tesztelsz?

2018. jan. 28. 08:03
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!