Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Igen! Egyetértek Mankerral! Tudsz feltölteni képet Sofia?
Velem valami gáz van. Ez volt a menstruációm 2.napja és alig vérzek. Már bocsánat, hogy ilyet leírok, de a lekisebb tampon 3 óra alatt félig se telik meg. Rádasul még a peteérés után 10 nappal vagyok, szóval amúgy se normális, hogy megjött. Ha a következő ciklusban is ez lesz elmegyek dokihoz. Aztán lehet holnap már erősödni fog a vérzés, de eddig a 2.nap volt a legerősebb mindig. Remélem nincs nagy baj😔.
Vszinuleg vissza kell allnia a szervezetednek a sajat mukodesere. En ugyan nem szedtem fog.gatlot, de a sok hormon, amit szednem kellett, total bekavartak a ciklusomba. Volt olyan honap, mikor 24 napra jott meg, es csak masfel napig vereztem iszonyat keveset. Volt olyan is mikor majdnem 1 hetre kitolodott, es vegig nagyon erosen jott...szoval ne aggodj, jovo honapra remelhetoleg rendezodik. Ha nem, akkor tenyleg irany a doki...
Es szted nem lehet, h megis terhes lettel, es csak 'megszokasbol' jott meg? Ismerek olyat, aki vegig menstrualta a terhesseget...
4 ev kitarto kuzdelem van a hatam mogott a babankert. Mindent megtettem, megtettunk a ferjemmel h lehessen. Minden honapban ujra es ujra talpra kellett allnom, allnunk. Most jutottam el oda, h teljesen kimerultem. Elengedem a temat. Nem probalkozom tobb lombikkal. Itt vagyunk egymasnak, szeretjuk egymast, elvezzuk az eletet kettesben.
Orulok Csajok, h megoszthattam veletek az erzeseimet az elmult napokban.
Nem valoszinu, h fel fogok jonni erre az oldalra mar, de teljes szivbol drukkolok Nektek! 😍
Megértem Manker, DE PRÓBÁLD MEG NEM FELADNI!!! Amikor sikerül kérlek írj ide, hátha ezt még elolvasod!
Lányok/Sofia! Én ma reggel teszteltem egy halványt, nem hagyott Manker ötlete nyugodni. Még este ki is írtam egy kérdést, ilyen a reggeli tesztem:
De még mindig vérezgetek.
Sofia, mikor tesztelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!