Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:26
221/330 Sofia1234 válasza:
Reggeli vagy napközbeni vizelettel is?
222/330 A kérdező kommentje:
Nekem estiből kimutatta az x-epil a pozitívat!
2018. jan. 26. 15:30
223/330 Manka83 válasza:
A holnap mar benne van a 6 napban, ugyhogy ha tenyleg olyan erzekeny, mint amit iger, akkor mar elvileg kimutathatja az eredmenyt halvanyan. De reggel csinald mindenkepp. Es barmit mutat, nehany nap mulva meg kene ismetelni. Sajnos egeszen biztosat csak az mond, ha nem jon meg.
224/330 Sofia1234 válasza:
Tudom hogy az a biztos ha késik. Vettem ilyet is olyat is. 😀
225/330 A kérdező kommentje:
Az x-epillel vigyázz, mert nekem mindig száradási csíkos lett, a corax-al meg produkáltam egy full pozitív tesztet, mégsem voltam terhes (akkor az nem volt baj:)).
2018. jan. 26. 16:43
226/330 Sofia1234 válasza:
Hát csajok ne mondjatok semmit, csak olvassátok el. Csináltam egy facelle testet mondom hátha (nem bírtam a börömbe) és időn belül volt egy halvány csikocska. De nem szabad bele élni magamat semmibe, reménykedem hogy az amit mutat, de még változhat. Majd holnap reggel csinálok egy rendeset az első pisiből.
227/330 A kérdező kommentje:
A kérés ellenére:
Áááááá😍😍😍! (Nem mondtam semmi😏!)
2018. jan. 26. 17:28
228/330 Sofia1234 válasza:
Most tele voltam folyadékkal mielőtt mentem a drogériában fél liter tejből gabonapelyhet ettem,ezért is voltam úgy hogy mindegy mert fölöslegesen csinálom meg de hát nem bírtam magammal. Majd reggel. Vagy ha már ennyi "biztatást kaptam" akkor maradok a hátsómon lehet hogy hétfőig.
230/330 Manka83 válasza:
Az a 8079 nem tudom mi ott ...
A lenyeg h : 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!