Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:26
211/330 Manka83 válasza:
Meg fogom csinalni vasarnap a tesztet. Nem birom mar ezt a feszultseget. Hol jo jelek, hol rosszak jonnek. Egyik percben pozitiv vagyok, masik percben negativ...
Vasarnap mar elvieg ki kell h mutassa, ha sikerult, az a 30.napom.
212/330 Sofia1234 válasza:
Őszintén én is filózok rajta hogy vasárnap csinálok vagy hétfőn mert nem bírom kivárni. Mert ha van valami akkor egy halványka csiknak csak kellene jeletkeznie
213/330 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok Nektek!!! Ha korábban teszteltek én mindenképpen azt javaslom, hogy reggeli első vizeletből!
2018. jan. 26. 13:04
214/330 Sofia1234 válasza:
Csajok az eddigi mindjárt megjön érzés a mostaniakhoz képest semmi nem volt.
216/330 Sofia1234 válasza:
Sokkal erősebben, egy nagy kis szünet és ismét
217/330 Sofia1234 válasza:
Nemsokára megyek drogériába, minden hogy milyen erősségű tesztet veszek? (Vasárnap hétfő miatt) vagy jó a 25?
218/330 Manka83 válasza:
Tele vagy jo jelekkel Sofia! Sogornom is nagyon gorcsolt mielott tesztet csinalt.
Nekem most kezdett kicsit. Ugyanugy ahogy eddig....
219/330 Manka83 válasza:
En a multkor a Predictor Early nevut vettem a Rossmannban..az egy nagyon erzekeny teszt, 6 nappal a nemvart elott kimutatja...
220/330 Sofia1234 válasza:
Akkor olyat veszek, de azzal akár holnap is kimutatná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!