Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Nyugi, ilyenkor mar mast mutat mint akkor. Az szamit, amit akkor lattal. Azert kell az adott idon belul megnezni az eredmenyt.
Megint nem voltam turelmes, es teszteltem elobb, pedig nem szabadott volna, mert ha most negativ, nem jelenti azt, h 4 nap mulva nem lesz pozitiv.
Na sziasztok!
Mara lehiggadtam egy kicsit a tegnapi kiborulasom utan.
Vegulis mi lett, teszteltel Sofia?
Sziasztok! Meg néztem még utána is mégegyszer, és tenyleg van egy halványka rózsaszín csikocska. Nem teszteltem majd hétfőn fogok ha tényleg babóca akkor hétfőn erősebben kellene kimutatnia. Olvastam sok jót rosszat is a facelle halvány csikjairol. Ezért is várok inkább.
Veled miujsag Manka?
Bizony, ha ott van, akarmilyen halvany, az mar azt jelenti, terhes vagy! 😀
Koszi, idegileg mar picit jobban. Bocsi lanyok a tegnapiert, csak mar megbolondulok...
Ma amikor felebredtem, nagyon langolt az egesz testem, ezert megmertem: 36.7 volt. Ez tobb mint egy teljes fokkal magasabb, mint szokott. Kicsit felek, mert megjoves elott is magasabb neha. De probalom bebeszelni, h most nem attol van...
Hasfajas minimalis volt csak reggel, kicsit kisugarzott a derekam fele. Mar megint nem tudni, h ez jo vagy rossz.
Es Te hogy vagy Sofia?
Pont ezt akartam irni en is 😀
Akkor viszont nekem nem sikerhetett, mert en nem jarkalok tobbet pisilni...
Megint nagyon elszomorodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!