Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Alig várom hogy délután legyen,haza jöjjön a párom és el mondjam neki a nagy hírt!!
Hívom a dokimat 8 körül.
Barbiiiii 😍😍😍😍
Sziasztok!
Kezd elmulni az eros barnazasom, de a teszt negativ...nem ertem
Nagy grat Sofia! 😍😍😍
Nagyon örülök Sofia!!!
Nekem nem barna jött, hanem sötét piros, kevés, de a pecsételésnél több. Azt mondta a doki, hogy sajnos nem tud mit csinálni. Pihenjek, ne emeljek nehezet és holnap reggel hívnom kell, de ennek a vérzésnek el kell múlnia. Mondta, hogy progi pótlónak sincs most értelme, mert nem barnázom.
Manker! Nekem pénteken indult a vérzés és tegnap volt a pozitív a teszt! Alapból holnap kell tesztelned, ugye?
Igen holnap, de ma is csinaltam egyet es negativ megint.
Irtam a dokinak, azt valaszolta, menjek el vervetelre, mert ez nem egyertelmu negativ meg. Indulok is mindjart.
Tegnap volt idoszak, mikor picit pirosasabb volt, es eszmeletlenul gorcsoltem. Azt hittem mara dolni fog belolem a ver.
Ma reggelre egyertelmu barna, aztan egyre halvanyabb. De most megint pirosasabb, es kezdek gorcsolni ujra..
Franc se erti ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!