Január 8 körülre van kiírva valaki? Hogy vagytok?
Szia!
Szintén első baba, de nálunk kiskrapek.Jóslók rengetegszer, van hogy egész éjjel 15 percesek aztán mintha nem is lettek volna.A párom " állítólag" nyugodt, de én.Már nagyon szeretném látni, ölelgetni, de valahol izgulok is, hogy hogy lesz( szülés, kórház, stb.).Kitartás Nektek, már nem sok van.Majd megírod, ha meglesztek?
Szia! Én is pont január 8-ra vagyok kiírva. A pocaklakó nagyon jól el van, nem jelzi, hogy jönni szeretne. Bár a hidegfrontot megérzi és akkor nagyon beindul. Jóslóim vannak elég rendesen (a mai nap kivétel). A párom tűkön ül, mert már nagyon szeretné, ha itt lenne. Én Karácsony után feladtam és úgy vagyok vele, hogy ha jönni akar, majd jön. Bár takarítási lázban égek!
Jó babavárást nektek! Majd írd meg a ti babótok mikor született meg.
Szia!
Nálam semmi.Dugó megvan, jóslók elvétve, még ritkábbak is mint voltak.... .Péntek kópia aztán naponta nst, kópia.Viszont szinte egyfolytában kemény a hasam ma meg nagyon kis lusti és úgy megyek mint aki maratoni szexcsatát volt:)))Jaj, csak kint lenne már.Csak az vigasztal hogy nálunk max.10 napot várnak, szóval legkésőbb jövő hét vasárnap már babázhatok.Csak addig bírjam ki valahogy:). Veletek mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!