Valamelyikötök ki van írva szeptember 11. körülre? Hogy vagytok? Hol fogtok szülni? Megvan már minden a picinek?
szia.
én szeptember 15.-ére vagyok kiírva a kis csajszival.
nekünk még csak a babakocsi van meg meg kaptunk pár kis rucit.jövőhónapban húzok bele igazán a vásárlásba mert akkor jön haza a férjem külföldről és szeretném ha a dolgok nagy részét együtt vehetnénk meg.
Győrben fogok szülni.
jól vagyunk nagyon csak ez a meleg kicsit kiakaszt...ingerültebb vagyok,úgy értem hogy ha leesik valami vagy felborítok valamit már egyből nagyon ideges leszek.de igyekszek visszafogni ha kiakadok :D
te hogy vagy ? hol fogsz szülni? ti megvettetek már mindent?
Szeptember 12-re vagyok kiírva, ikrek lesznek. Második terhességem, van egy 19 hós lányom.
Egészen jól vagyunk, köszi. Néha olyan mint ha nem is lennék terhes, pedig a pocakom elég méretes már magamhoz képest. Kicsit aggaszt, hogy eddig csak 5 kg-ot híztam, a lányommal is kb ilyenkor itt tartottam- és ugye ketten vannak most - hogy nehogy gond legyen, de mocorognak rendesen. Estére fáradok el jobban, mint előtte.
Keszthelyen fogok szülni, ha minden igaz, a lányom is ott született.
Piciknek még pár dolog kell, többet örökölnek ugye a nővérüktől, de mivel úgy néz ki két kisfiú, így azért pár ruci kell (rózsaszínek helyettesítésére, meg hát kettőnek több kell).
Te hogy vagy?
De aranyosak vagytok hogy írtatok!:) Bocsi, hogy eddig nem tudtam válaszolni, de meghalt a monitor itthon ezért kénytelen vagyok ismerösnél netezni. Úgy látom ti is nagyrészt megvettétek Nekik a kellékeket, ezt nagyon jó dolognak tartom:) én is nagyjából mindent megvettem, kivéve a párologtató meg ilyen apróságok de pl. a ruhák megvannak már 1 éves koráig. Nekem kislányom lesz és Budapesten fog születni elméletileg, nincs fogadott orvosom tehát a kórházat még nem tudom.
Ez a nagy höség mindenkit megvisel sajnos, a várandósokat méginkább. Dolgoztok még vagy otthon vagytok már inkább? Mennyire segítenek nektek rokonok, barátok esetleg idegenek más helyen? Mi lesz a picitek neve?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!