Január 8 körülre van kiírva valaki? Hogy vagytok?
Ha én számítok most a harmadik anyukának, akkor nálunk is kisfiú lesz :) Áron :)
Tegnap nst-n már negyed óra alatt 2 keményedésem is volt, elég erőteljes...örült a szülésznő ezerrel, hogy már haladunk:) Holnap megyek dokihoz, hogy hogy áll a méhszájam :)
Nálatok valami jóhír?????? :)
Sziasztok Lányok!
Örömmel jelentem hogy január 15.én reggel 10.40-re előbújt a Kisherceg.Végül is csak 3.35 kg és 52 cm lett( nagyobbra becsülték), de egészséges, sumák kis manó, úgyhogy teljes az öröm.
Ma jöttünk haza a kórházból, miután úgy volt hogy pénteken reggel, ha nincs semmi gond (helyrejött a vérnyomásom) hazajöhetünk hétvégére.De Bögyörő úgy gondolta na már ebből nem esztek, és éjfélkor elkezdett mocorogni.9.30-kor burkot repesztettek , nem sokkal később már kint is volt.Állítólag gyors szülésem volt, elsőre így nem tudnám megmondani :).De már végre itt van!
Köszönöm a drukkolást, most én még mindig szorítok Nektek/értetek!
Kitartást!Majd írjon, aki még/már tud!!!
Szia!
Tiszta szívből gratulálok:):)Sok Boldogságot Nektek, Boldog babázást:):)
A többieknek( ha kell, még Nagyon drukkolok)is kitartást!?Irjatok, hogy ki, hogy van!!:):):)
Gratulálok a kisbabához, nagyon sok örömöt kívánok hozzá! Én a 3. már anyuka vagyok! :)
Igen, én is megszültem kisfiamat 2010.01.19. 6:00 perckor!
Engem is bennfogtak magas vérnyomás és vizes láb miatt, hétfőn viszont hazajövetel helyett hajnalban megindultam a fájások, kedd negyed 6-ig, szépen kitágultam, de sajnos az én babóm arccal előre akart kibújni ezért nem vállalta be a doki és kínozni nem akart, sajna császár lett! :(
Szombaton megyünk haza! :)
2. anyukával akkor most mi a helyzet???? Vagy épp most ő van benn a kórházban :)
Vigyázzatok magatokra! Sok boldogságot! :)
Szia!
Gratulálok Neked!
Mintha csak Én írtam volna.Mi is jöttünk volna haza hétvégére de inkább kibújt :).A Tietek is sumák lesz:).
Lehet hogy már Ők is ketten vannak, elvégre most
már minden helyen megindítják a szülést ennyi túlhordás után, nem.
Drukkolok értük, Nektek pedig sok boldogságot a nagyfiúhoz!Apropó nagy.Mekkora lett és mi a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!