Most péntekre (vagy e körülre) kiírt kismamák, mi újság? Hogy vagytok? Vannak jelek?
Figyelt kérdés
Nálam még nincsenek jelek, és eléggé félek az amnioszkópiától, a múltkor sem volt kellemes...pénteken lesz, ha addig nem jön a baba.2010. febr. 2. 21:01
1/6 anonim válasza:
ma voltam és elég kellemetlen volt azota is fáj a hasam mint amikor megakar jönni!de néha eléggé durva meg amikor mocorog a kicsi nyilal a hüvelyembe!véreztem is eléggé! igy megfigyelésre 1,5órára bent is tartottak azota van ilyen nyálkás véres néha rózsaszines váladékom!de azt mondták reggelre elmulik!39hetes vagyok de már mindenem fáj! 8ára vagyok kiirva!sok boldogságot és könnyü szülést!miskolci mami
2/6 anonim válasza:
Sziasztok!Én 21-re vagyok kiírva.Mi ez a vizsgálat?
3/6 anonim válasza:
Halihó!
Én is 8-ra vagyok kiírva,de nekem még nem volt ilyen vizsgálat.Ma megyek NST-re.
39 hetes
4/6 A kérdező kommentje:
Egy eszközzel meglesik, milyen a magzatvíz. Namost ha a méhszájad még zárt, ez baromira tud fájni.
2010. febr. 3. 11:28
6/6 anonim válasza:
szia! Mára adott végső határidőt a szülésre a dokim. Ehhez képest már két és fél hetes a kisfiam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!