Akik már megszültek kismamák rátok szülés előtt mennyi idővel jött a fészekrakási láz?
Kb 2-3 héttel előtte. Nekiálltam lakást festeni, takarítani, ablakot pucolni (persze létrán) férjem ki is volt, hogy szálljak le azonnal :)
Meg mostam, vasaltam, főztem is (Ez nagy szó, mert nem szokásom)
Én a hetességemet végig dolgoztam csak szülés előtt egy hónappal voltam itthon és akkor kezdődött.
Szülés előtt napokban inkább nyugtalan voltam és mindenen sírtam. :)
Ment egy reklám és sírtam. :D
Ki is akadt a párom rendesen. :D
Csütörtök reggel tudtam meg, hogy pénteken indítanak. Szóval egész csütörtökön takarítottam :)
De egyébként kb. 2 héttel előtte jött el. Nálam az volt a leglátványosabb, hogy éjjel nappal mostam. Ha már 2-3 darab volt a szennyestartóban azt kimostam, mert nem akartam koszos ruhát itthon hagyni.
Kb.2 héttel,minden nap ablakot pucoltam,mostam,felmostam,teljes nagytakaritást tartottam...
persze mire hazaértem a kórházból a babával,ebből már semmi nem látszott
Először 27. héten jött rám, aznap már bent voltunk este a kórházban. Visszatartották a lányunkat, szerencsére komolyabb nem volt..
Következőnél már esély nem volt arra, hogy fészket rakjak itthon, mivel autóbalesetből vittek a kórházba. Szerencsére egészségesen született meg :)
Atya ég tényleg szerencse,hogy nem lett bajotok,nagyon sajnálom hogy ilyen baleseteket át kell élniük kismamáknak.
Elvileg 4 hét múlva töltöm a 40.hetet,de két napja rengeteg energiám van,csak pörgök, subickolok, ezért kérdeztem.
Régen menstruáció előtti napokba voltam így tele energiával.
Én nem fészket raktam, hanem szöktem, csavarogtam a szülések előtt.
A lányommal az utolsó nap már 10percenként hívott a férjem, hogy hol a búbánatban vagyok még, a fiunkkal nem bír már, legyek kedves hazamenni.
Én fészket rakni mindig szülés után akartam, na de akkor még falat bontani is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!