Június közepe tájára kiírt kismamák, mi újság veletek?
Szia, én június elejére vagyok kiírva, de gondolom nem baj hogy írok! Mi kislányt várunk, azt hogy most mekkora nem tudom, a haskörméretem: 97 cm, de alacsony vagyok. Én eddig 6 kg híztam, kicsit mindenhol kikerekedtem:)Egy pár hete érzem, hogy rugdos - nagyon jó érzés!
Eddig vettünk neki babakocsit,kiságyat,pelenkázót,hordozót,néhány ruhát-játékot (főleg kaptunk), amúgy unisex dolgokat vásároltunk eddig, mert kell majd egy pár év múlva a tesónak is!
És te hogy vagy? Boldog Babavárást! Üdv: 22 hetes kismami
Szia!
Én június végére vagyok kiírva. Hétfőn tudtuk meg, hogy kislány.Nagyon örülünk neki.
Pár napja kezdtem érezni valami mocorgást. Szerintem ez már a kicsim volt.
Egyenlőre két kilót híztam és remélem nem fogok nagyon sokat felszedni.
Jövő hétre terveztük a férjemmel, hogy megyünk nézelődi és veszünk pár dolgot a picinek. Már alig várom!
Te hanyadik hétben jársz? És mennyit híztál eddig?
üdv
19 hetes kismami
Szia;) Én júni.14re vagyok kiírva ma töltöm a 20hetem és a kislányom egy igazi örökmozgó. Ma zenét hallgattam és mintha táncolt volna;) nagyon élvezte a muzsikát a pocakomban;) mi 300grammok vagyunk és eddig 8kiló jött fel de csak a hasam meg a cicim ami megnőtt. szerencsére sehova sem hízok,....pl. tegnap egy régnem látott ismerősömmel ösze futottam és azt mondta, de le vagy fogyva;) örültem neki meg nem is ahoz képest,hogy 20hetes pocakos vagyok nem nagyon látszik a hasam. Modjuk a csípőm széles szóval van bőven helye a kiscsajszinak.
szép babavárást;)
Szia!
Én júni 15-re vagyok kiírva. Hétfőn voltam a genetikai ultrahangon, és akkor tudtam meg, hogy kislány :-))))
Az Apukája nagyon azt szeretett volna, így nagy a boldogság. Nekem 92 cm a hasam körfogata, de csak 158 cm magas vagyok. Már elég szépen látszik :-) A doki nem mondott szinte semmit az ultrahang közben, csak ha rákérdeztem vajamire. Egyedül annyit kérdezett, hogy akarom-e tudni a nemét? Hát persze! Szóval arról, hogy mekkora nem nagyon tudok semmit de szerintem úgy 20-25 cm lehet. Mi kapunk kiságyat, és pelenkázót valamint egy csomó ruhát a barátnőmtől, így nem tudom azt kell-e majd venni egyáltalán, de a babakocsit én is pénteken vettem meg, rácsatolható hordozóval, így a nagyobb dolgok végülis megvannak.
Boldog babavárást mindenkinek! Ancsa 20hetes+5 napos kismama
Sziasztok!
Én június 17-20 környékén fogok szülni egy kisfiút. Eddig még semmit sem vettünk a babókának és majd csak április május környékén állunk neki vásárolni, mert a párom nagyon babonás. Én kislányt szerettem volna, de most már örülök ennek a csöpp kisfiúnak.
19+1 hetesen 272 gramm volt a súlya.
Én a terhességet nem kezdtem valami kis súllyal, de szerencsére az elején 6-7 kilót fogytam, amiből eddig még csak 2 jött vissza, igyekszem, nem sokat enni.
Január 13-án éreztem először a picit, de igazán a héten kezdett aktívvá válni, de a párom még nem érzi a mozgását.
Minden jót nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!