Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:26
231/330 Manka83 válasza:
En nem merek tesztelni. Felek az ujabb csalodastol....
232/330 Manka83 válasza:
Nekem is erosodnie kene a hasfajasnak, ha sikerult. Mindjart bogok....
233/330 Manka83 válasza:
Vegig pozitiv tudtam maradni, mert latttam a jo jeleket, a hasszurkakat, a reggeli megjon erzest. De ezek mind megszuntek. 😢
Lanyok! Mondjatok nekem vmit, amitol ujra erore kapok!
234/330 Sofia1234 válasza:
Ne szomorkodj, próbálj meg nyugodt lenni. Most tudom hülyén hangzik de én sem élem még bele magam majd csak akkor ha erős két csík lesz. Akkor el hiszem 100%-ra. De attól hogy ott volt az a csikocska még nem tudok örülni.
235/330 A kérdező kommentje:
Szerintem nem számít, hogy mit érzel, mert ezek jönnek-mennek! Én azt mondom, hogyha ez nem sikerül akkor is még van lehetőségetek!!! 35 éves leszel (ha a 84 azt jelenti, amit gondolok!), időben vagytok!!!
2018. jan. 26. 18:30
236/330 Manka83 válasza:
Tenyleg ne eld, de ez mar tobb mint biztato 😀
Nekem eleg jok a megerzeseim, mondtam, h sztem harmunk kozul neked fog sikerulni.
En teszt helyett megvettem a beteteket, mert ugy erzem ez se sikerult...
237/330 Manka83 válasza:
Igen, 35 leszek. Nagyon kesve vagyok. 35 folott mar rohamosan csokken a teherbeeses eselye, es annak is h egeszseges lesz a baba...
Egyszeruen nem ertem, h megint miert itt akadtunk el? A szurkalas tuti jo jel volt, de abbamaradt...
238/330 A kérdező kommentje:
Lehet csak annyi, hogy beágyazódott a Baba és már jó helyen van, azért múltak el a tünetek.
2018. jan. 26. 20:09
239/330 Manka83 válasza:
Csinaltam tesztet, mert mar en se birtam magammal. Akkora negativ, mint a haz...
240/330 Sofia1234 válasza:
Megnéztem a tesztet mégegyszer de most már semmit sem látok rajta. Nem baj kedd még odébb van. Türelmesnek kellene lennem nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!