Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Sztem kar filozni azon, mikor lehetett az ovu. A lenyeg, h csupa biztato tunetet produkalsz. Ha csak kedden tesztelsz, es addig sem jom meg, az szinte biztos azt jelenti sikerult.
Nekem sajna tegnap ota abbamaradtak a szurkalasok, es mar nem is ebredtem hasfajasra sem. Nagggggyon el vagyok kenodve...
Azt nem ismerem, de en is szedek mar joideje egyet, amit a kaalis doki ajanlott. Azt mondta, most ez a legkorszerubb.
Mindenkinel mas valik be, ami jo az egyiknek, nem biztos h hasznal a masiknak. De azert utananezek....
Van fecebookon is oldala nézz szét ha gondolod.
Barbi veled miujsag?
Ujra fajdogal, es pici szurasok vannak jobb oldalt. Az egesz testemet atjarja a megjon erzes. Olyanfajta levertseget erzek, mint megjoves elott szoktam.
Kezdek most mar hulyet kapni a varakozastol....
Most en is elkezdtem utana szamolni az ovumnak es h ahhoz kepest mikor kene megjonnie. Ezt figyeljetek, 3 verzio is van:
1. Mestersegesen megrepesztettek a tuszomet 12-en, tehat ahhoz kepest ket het az 26-an van
2. Az szokasos ciklusaim szerint, igy a naptar szerint 14-en volt, ahhoz 28-an
3. Es a doki 2 hetre a beultire mondta, az a 30-a
Az 1-es verzio azert nyugtalanito, mert ha aszerint mukodok, akkor siman fajhat attol a hasam, h tenyleg megjon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!