Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:26
151/330 Manka83 válasza:
Ohhh, ez tenyleg nagyon szep! Igazi mesebeillo tortenet...
152/330 Manka83 válasza:
Ahogy az enyem is persze...elvitt egy etterembe, egyszercsak pezsgot toltottek, es leterdelt elem, kozben kattan a fenykepezogep...a pincer be volt avatva 😀
Mar elotte is fenykepezgetett, kerdeztem is a ferjem, h kit fenykepezgetnek, nem is ul korulottunk mas...kivagta magat, h csak a honlapra keszulnek kepek...😂😂😂
153/330 Manka83 válasza:
30-an teszt, es ha pozitiv, ket hetre ra elso UH...😉 A masik verziora nem is akarok gondolni 😕
154/330 Sofia1234 válasza:
Remélem UH-ra kellesz menni!
Barbi te mint tapasztalt ha úgy akarja a jo Isten is hogy +lesz. Akkor utána mi a teendő? Előbb utóbb úgyis lesz +! 😀😀
155/330 A kérdező kommentje:
Pozitív lesz MINDENKINEK😍! Én felhívtam a dokim és 2 hét múlvára kaptam időpontot, akkor még nem volt szívhang, mert valószínű később volt peteérésem, mint középidő. Végül 40+5-re is szültem:). Majd újabb 1 hét múlva UH és akkor már volt szívhang, 7.héten. Utána meg a 13.héten mentünk az első nagy UH-ra:).
2018. jan. 24. 19:33
156/330 Sofia1234 válasza:
Olyan rossz hogy a naptárban ki írja hogy 6nap van hátra. Örökké valóság.
157/330 Sofia1234 válasza:
Köszi hogy leírtad hogy veled hogy volt.
158/330 Manka83 válasza:
Nekem 4 napot ir a kovetkezo verzesre...nem akarok verzest!!! 😡 Direkt nem vettem betetet sem...😊
159/330 Sofia1234 válasza:
Nekem van még mindenem itthon. Nagyon sokat olvasgatok itt a gyakorin, de egyre jobban bevagyok zsongva. De inkább abba hagytam mert nem szeretnék a végén rosszat magamnak. Így le foglalom magam mással.
160/330 A kérdező kommentje:
Manka! Nagyon édes lehet a Férjed, csúcs volt a lánykérésed! Nehéz várni, de muszáj! Nem szabad korán tesztelni, mert lehet felesleges csalódás lesz. Én is be vagyok sózva, meg hát semmit se érzek, hogy történne odabent valami. Abba bízom, hogy elméletileg holnap kezdődik a beágyazódás és még azért nincsen semmi jelem.
2018. jan. 24. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!