Van aki január 25-30 körülre nem várja?
En is mikor erzem, rohanok megnezni, h ugye nem???
Akkor ezek szerint ez jo jel...
Akkor viszont nem ertem, h a multkor miert nem maradt meg az embrio, hiszen a nyilallasig eljutottunk...
Csajok! Nalunk ez lehet a problema:
"Terhesség esetén ABO-összeférhetetlenség akkor jön létre, ha az anyának 0-ás vércsoportja van, míg gyermekének A vagy B. Ez esetben a problémát az okozza, hogy az anya vérében található anti-A és anti-B ellenanyag idegenként ismeri fel a magzat A vagy B antigéntartalmú vörösvértestjeit."
En 0-as vagyok, ferjem A-s
Nálunk a férjem “B” vércsoportú, de a kislányunk nem tudom milyen. Ilyesmiket nem néztek Nektek? Azt hittem amikor valakinek lombikja van ilyeneket már rég megvizsgálnak.
Hogy vagytok:)? Nekem semmi! 7 napja volt pém, akkor elvileg ha lenne valami se kéne még éreznem semmit:), optimista vagyok:).
Nekem is egyszer van, egyszer nincs. A nap nagyreszeben nem erzek semmit...
A naptar szerint most vasarnapra nem varom. Az mar a 30.nap lenne es 29 naposak a ciklusaim. Megis csak jovo kedden kell tesztelni. Asszem megsem fogom kibirni addig 😑 Az meg olyan messze van 😦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!