Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:26
101/330 A kérdező kommentje:
Akkor ezt megbeszéltük😏! Manka Te most otthon vagy? Mármint nem dolgozol?
2018. jan. 23. 08:50
102/330 Manka83 válasza:
Delutani munkam van...de lassan megyek a dolgomra...
Es Ti hogy hogy raertek pötyögni?
103/330 Manka83 válasza:
Jaaaaa! Most esett le Barbi! Te a kicsivel vagy otthon....
104/330 A kérdező kommentje:
Igen! Megyünk most szánkózni! Még jelentkezem:)! Szép napot Mindenkinek! Manka jó munkád du-ra.
2018. jan. 23. 08:58
105/330 Sofia1234 válasza:
Én egy panziót vezetek, mindent én csinalok. Úgy mond a magam ura vagyok,így tudok pötyögni de attól a munka is halad! 😀
106/330 Manka83 válasza:
Irtad kicsit korabban Barbi, h nem akarsz kellemetlen kerdeseket...na,en azokat kapok boven....nehany kollegamnak muszaj volt elmondani, h lombikozunk. Es mindig megkerdezik, hol tartunk, mikor derul ki h sikerult e stb stb...Cukik h erdeklodnek, de normal esetben ez az ember maganugye, es ahogy irod, a 12.het utan szoktak bejelenteni a nok...most a 2.elott kerultem is a talalkozast azokkal, akik tudnak rola....
107/330 Sofia1234 válasza:
Én attól félek hogy nekem egy pár kollégának hamarabb el kellesz mondani ha oda kerül a sor mert akkor sok munkát nem végezhet itt. Én is szeretném titokban tartani egy darabig főleg ha sikerül is magamba tartani.
108/330 A kérdező kommentje:
De jó, panziót vezetsz, nagyon tetszik:). Én gyógytornász vagyok, kórházba dolgozom (nyilván most nem😅), csak a közvetlen kolléganőmnek kellett elmondani 12.hét előtt, mert én vittem az intenzív osztályt, amit terhesen nem lehet. 34.hétig dolgoztam, teljesen problémamentes volt a terhességem szerencsére.
2018. jan. 23. 12:14
110/330 Sofia1234 válasza:
Én nem Pesti vagyok. Hát szépen hangzik igen hogy panzió vezető, de rengeteg munka nagyon nagyon sok türelem kell egy két vendéghez. Ünnep nincs a vendéglátásban, szabadság is nagy nehezen mert általában mindig vannak. Nem egy leány álom azért. Szeretem csinálni csak sok a teher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!