Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:26
81/330 Sofia1234 válasza:
Hát ha hamarabb volt akkor passz már nem értem akkor a szervezetemet. 12-16-ig minden nap együtt voltunk. Hát hajd kiderül. De ha hamarabb volt akkor a tesztnek is mutatnia kellene valamit már, nem? De tesztelni meg akarok mert....
83/330 Sofia1234 válasza:
Meg mintha izomlázam lenne ott ahol a mensis fájdalmak szoktak lenni.
84/330 A kérdező kommentje:
Jól csináltátok az együttlétet, belőttétek tökéletesen. Ha korábban volt ovud szerintem akkor is várd meg a teszteléssel a nemvárt napját. Ha meg 17-én akkor meg még csak most fog megkezdődni a beágyazódás, akkor még meg se tapadt:).
2018. jan. 23. 07:58
85/330 Sofia1234 válasza:
Megvárom! Csak az a baj hogy nem tudom egy két tünet miért van. Az ovu miatt, vagy hogy sikerült vagy ami lehetséges hogy a gyógyszer elhagyása miatt prudukal ilyen tüneteket a szervezetem. Mell fájdalmam soha nem volt, de bimbó érzékenységem sem ami kellemetlen volt egy jó pár napig. Míg szedtem a gyógyszert semmien tüneteim nem voltam menstruáció alatt, csak annyi hogy az első nap fájt a derekam de ennyi.
86/330 A kérdező kommentje:
Ezt sajnos sose lehet tudni, de reméljük a babót jelenti. Nekem alhasi görcseim volt kb 1 héttel a pozitív teszt előtt. Hugom meg 10 hetesen tudta meg, hogy terhes. Még 8-9 napot ki kell bírni a teszteléssel:).
2018. jan. 23. 08:06
87/330 Sofia1234 válasza:
Örülök hogy így hárman megbeszéljük ezeket a dolgokat! Jó valakinek elmondani, kérdezni aki nem mondja azt hogy túl korai ilyenekerol beszélni. 😀 Kérdező hogyan szolithatlak? 😀
88/330 Manka83 válasza:
Lehet, h mar a baba jelez, ha nagyon rovid ciklus a mostani. Nekem volt mar olyan az indzeminaciok idejen h a 12.napon kellett menni a spermafellovesre, mert akkor volt ovum. Mindig neztek elotte ultrahanggal, h mikor lesz, es akkor kellett mennem. Volt olyan is, h csak a 16.nap...
89/330 Manka83 válasza:
Inszeminacio...azt akartam irni...
90/330 Manka83 válasza:
Nagyon rosszat almodtam csajok.
Azt, h megjott. :( Zokogtam almomban...
Amugy megint hasfajasra ebredtem...mintha meg akarna jonni...sztem almomban is fajhatott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!