Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:26
41/330 Manka83 válasza:
Jo, probalom tartani magamban a lelket a csaladom segitsegevel. Csak az a baj, h mar 34 eves vagyok. Ha 5 evvel fiatalabb lennek, jobb lenne.
Tegnap amugy annyi volt, h szinte egesz nap aludtam. Ebed elott, utan, aztan vacsi utan is...kis idore tudtam fennmaradni, es mar vissza kellett dolnom....de sztem az idojaras miatt...
42/330 A kérdező kommentje:
Ha több napos embriót ültettek be akár már lehet is egy tünet a fáradtság!!! Én lehet nem fogom kibírni, hogy 30-án teszteljek. Múltkor már dpo 12. napon halvány pozitív volt a tesztem:).
2018. jan. 21. 10:56
43/330 Manka83 válasza:
En most meg ugy vagyok vele, h kibirom addig. Ha meg akar jonni, akkor ugyis megjon, ha tesztelek elobb, ha nem....
44/330 A kérdező kommentje:
Ez így igaz! Tartsuk a kapcsolatot!
2018. jan. 21. 14:32
45/330 Manka83 válasza:
Amiota felebredtem, fajdogal a hasam megjovesszeruen. Tegnap delutan is neha neha ereztem. Nagyon felek, h meg fog jonni, meg elobb is mint ahogy tesztelni kene. Mindenki ir mellfeszulest, akinek sikerult. Nekem nem feszul.
46/330 A kérdező kommentje:
Nem bíztatásként mondom, csak tényközlésként. Nekem egyszer se feszült a mellem terhesen, kizárólag megjön érzésem volt a pozitív teszt előtt napokkal. Akkor nem tudtam. Hogy esetleg attól lehet, azt hittem a gyógyszer abbahagyás miatt:). Kb 1 hétre a hasfeszülés kezdetéhez képest pozitívat teszteltem:).
2018. jan. 22. 11:05
47/330 Sofia1234 válasza:
Olvasgattam a beszélgetést, ezek szerint nem csak én vagyok "bezsonga" hogy tesztet csináljak illetve hogy bírjam kivárni a 30.-át amikorra nem várom. Igaz én várom is meg nem is. Én most hagytam abba a gyógyszert,így kevés az esélye hogy elsőre össze jöjjön , de hátha. 😀 Első babóca lesz. Szorítok Manka hogy minden rendben legyen!!!! Kitartást!
48/330 A kérdező kommentje:
Dehogynem! Nekem az első babám úgy jött össze, hogy 15 év után abbahagytam a gyógyszert! Most is szedtem és abbahagytam, remélem ugyanilyen szerencsénk lesz most is! Akkor már 3-an várjuk 30-ra, jaj, de jó lenne, ha sikerülne mindenkinek!!
2018. jan. 22. 12:52
49/330 Sofia1234 válasza:
Hát én izgulok de bennem van hogy esetleg meg jön, akkor nem szabad csüggedni majd legközelebb összejön. De a remény hal meg utoljára! Én Dec 29-en vettem be az utolsó gyógyszert.
50/330 A kérdező kommentje:
Én december 24-én:)! De csak múlt hét szerdán volt peteérésem az ovulációs teszt szerint. 2 éve is a ciklus 34.napján lett pozitív a terhességi tesztem!! Nagyon izgi!
2018. jan. 22. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!