Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Koszi :)
Igen, valoban kb annyi az esely, de egy termeszetes fogantatasnal sokkal tobb lepesnel elakadhat a dolog: pl h sikerul e pont akkor bejutnia a spermiumoknak, amikor tuszorepedes van, vagy h eljut e a petesejtig, megtermekenyiti e, elkezd e osztodni a sejt....stb....emiatt 30%....
Ezert mondtam, h mar benn voltak a celban az enyemek...
Na mindegy..nem agyalok.....
Tobb mindentol fugg: kortol is, attol is h melyik felnel van a problema...jobbak az eselyek azoknal a paroknal, ahol a no rendben van...
En 34 vagyok, es nalunk az a problema, h a ferjem spermainak 97%-a halott :(, es tovabbi 1% csak kicsit mozog.... Ugyanakkor gyonyoruen megtermekenyitette a leszivott petesejtjeimet. Az osszeset! Tehat amik elnek, azok jo minoseguek...
Neked van mar vmi jeled? Mellfeszules vagy akarmi ami arra utal h sikerult?
Lassan 1 hettel leszunk a teszteles elott...
Ha ez a mostani sem sikerul, sztem lehet h megiscsak velem is gond van. Olvastam olyat, h lehet genetikai osszeferhetetlenseg, vagy immunologiai problema. Ilyen iranyban nem vizsgaltak.
Szerintem ne is agyalj ilyeneken!! Biztosan minden rendben! ÉS SIKERÜLNI FOG!
Nincs, de nekem nem is nagyon volt az előző babámnál se. Megjön érzésem volt teszt előtt 1 héttel, de mivel mióta az eszemet tudom fogamzásgátlót szedek így nem tudom, hogy az attól volt-e vagy amúgy is lett volna. Most is van megjön értésem. Mellem se fájt terhesen.
Neked? Érzel valamit😍?
Semmit nem erzek.
Az elozo lombiknal ereztem megjon erzest egy hettel elotte mar, de az vszinuleg a szuriktol lehetett, amit beulti utan kellett hasznalni. Meg hat amugy sem sikerult, ugyhogy kar ahhoz hasonlitani. A melleim rendesen fajtak akkor. Most nem kell szurni.
Koszi, h ennyire szurkolsz. En is neked.
Megfogadtam, h most nem agyalok, es latod, megis....sajnos eleg nehez lazan venni, ennyi ev sikertelenseg utan.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!