Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki január 25-30 körülre...

Van aki január 25-30 körülre nem várja?

Figyelt kérdés

2018. jan. 5. 12:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/330 A kérdező kommentje:
Egészséges pároknál is úgy tudom egy hónapban kb 30%, hogy összejön a baba. Valamikor nincsen oka, hogy miért nem sikerül, egyszerüen úgy alakul. Lehet azért akkor kell tesztelned, hogy biztos legyen az eredmény! Nagyon drukkolok!
2018. jan. 19. 23:30
 32/330 Manka83 ***** válasza:

Koszi :)

Igen, valoban kb annyi az esely, de egy termeszetes fogantatasnal sokkal tobb lepesnel elakadhat a dolog: pl h sikerul e pont akkor bejutnia a spermiumoknak, amikor tuszorepedes van, vagy h eljut e a petesejtig, megtermekenyiti e, elkezd e osztodni a sejt....stb....emiatt 30%....

Ezert mondtam, h mar benn voltak a celban az enyemek...

Na mindegy..nem agyalok.....

2018. jan. 19. 23:52
 33/330 A kérdező kommentje:
Igen, értem, amit írsz, valóban igazad van:). Mit mondanak, mennyi egy lombik sikerességének az esélye?
2018. jan. 20. 20:32
 34/330 Manka83 ***** válasza:

Tobb mindentol fugg: kortol is, attol is h melyik felnel van a problema...jobbak az eselyek azoknal a paroknal, ahol a no rendben van...

En 34 vagyok, es nalunk az a problema, h a ferjem spermainak 97%-a halott :(, es tovabbi 1% csak kicsit mozog.... Ugyanakkor gyonyoruen megtermekenyitette a leszivott petesejtjeimet. Az osszeset! Tehat amik elnek, azok jo minoseguek...

2018. jan. 20. 21:18
 35/330 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok! Akkor egy napon tesztelunk😍!
2018. jan. 20. 21:45
 36/330 Manka83 ***** válasza:

Neked van mar vmi jeled? Mellfeszules vagy akarmi ami arra utal h sikerult?

Lassan 1 hettel leszunk a teszteles elott...

Ha ez a mostani sem sikerul, sztem lehet h megiscsak velem is gond van. Olvastam olyat, h lehet genetikai osszeferhetetlenseg, vagy immunologiai problema. Ilyen iranyban nem vizsgaltak.

2018. jan. 21. 09:38
 37/330 A kérdező kommentje:

Szerintem ne is agyalj ilyeneken!! Biztosan minden rendben! ÉS SIKERÜLNI FOG!

Nincs, de nekem nem is nagyon volt az előző babámnál se. Megjön érzésem volt teszt előtt 1 héttel, de mivel mióta az eszemet tudom fogamzásgátlót szedek így nem tudom, hogy az attól volt-e vagy amúgy is lett volna. Most is van megjön értésem. Mellem se fájt terhesen.

Neked? Érzel valamit😍?

2018. jan. 21. 09:48
 38/330 Manka83 ***** válasza:

Semmit nem erzek.

Az elozo lombiknal ereztem megjon erzest egy hettel elotte mar, de az vszinuleg a szuriktol lehetett, amit beulti utan kellett hasznalni. Meg hat amugy sem sikerult, ugyhogy kar ahhoz hasonlitani. A melleim rendesen fajtak akkor. Most nem kell szurni.

Koszi, h ennyire szurkolsz. En is neked.

Megfogadtam, h most nem agyalok, es latod, megis....sajnos eleg nehez lazan venni, ennyi ev sikertelenseg utan.....

2018. jan. 21. 10:07
 39/330 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen lehet, de a Nővéremmel végigcsintam és egy barátnőmmel. Mindkettőnek van 1-1 gyönyörű kisfia😍!!! Nehéz, de ki kell tartani, mert meglesz az eredménye!
2018. jan. 21. 10:19
 40/330 A kérdező kommentje:
*csináltam
2018. jan. 21. 10:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!