Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:26
51/330 Sofia1234 válasza:
Nem voltunk most kezdtünk el még az elején vagyunk.
52/330 Sofia1234 válasza:
Én nem hőmérőzzök se ovu teszt, a mobilos app alapján néztem a peteérést illetve a ovut.
53/330 Manka83 válasza:
Hajra neked is Sofia! Siman terhes lehetsz mar ebben a honapban is, mert amint abbahagyod a tabit, kovetkezo honaptol mar fogamzokepes vagy....
54/330 A kérdező kommentje:
Én is csak azért ovutesztezek, mert fiút szeretnénk és tudom, hogy nem megalapozott a dolog, hogy ovu napján könnyebb fiút csinálni, de mi megadtuk az esélyét:).
2018. jan. 22. 15:22
55/330 Manka83 válasza:
En nekem total mindegy, h fiu vagy lany....csak h egeszseges legyen, annyi a szempont...
Jajj lanyok, annyira lassan telik az ido...
56/330 Manka83 válasza:
Nehany eve mi is szamolgattuk, mikor jobb csinalni, ha pl kislanyt akarunk...mert akkor meg azon voltam, h kislanyt mindenkepp szeretnek....akkor meg nem tudtuk, h hiaba probalkozunk barmilyen nemuvel.... :(
57/330 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is, csak a Férjem szeretne egyet. De mindegy igazából, amúgy is 4-et szeretnénk! De a legfontosabb, hogy egészséges legyen ahogy mondod!
2018. jan. 22. 15:37
58/330 Sofia1234 válasza:
Így van, nekem sem számít hogy fiú vagy lány az a lényeg hogy egészséges legyen. Számunkra úgy is ő lesz a legszebb baba. Mint minden szülőnek a sajátja. Csak nagyon nehéz kivárni hogy, ne jöjjön meg vagyis a 30.-át. próbálok nem rá gondolni hogy teljen az idő és ne ezen agyaljak. Mióta a párommal így döntöttünk azóta nem tudok nem rá gondolni hisz egy nő életében szerintem ez egy hatalmas nagy dolog illetve változás.
59/330 A kérdező kommentje:
A világ legcsodálatosabb dolga egy gyerek, meglátjátok Ti is! Nagyobb korkülônbséget szerettünk volna, de nem bírtuk, úgyhogy remélem nem lesz 2 év a korkülônbség:).
2018. jan. 22. 17:38
60/330 Sofia1234 válasza:
Szeretném minél hamarabb azt az érzést érezni. De várni hogy napok teljenek, a legborzasztóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!