Van aki január 25-30 körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 12:26
111/330 A kérdező kommentje:
Igen, ennyire nem gondoltam bele. Igen, a türelem az nálam is megy, de imádom a munkám. Igen, én pesti vagyok.
2018. jan. 23. 12:38
112/330 Sofia1234 válasza:
Néha már besokallok mert vannak dolgok. Meg egyszerre sok. De hátha lesz hamarosan egy pár év szünetem 😀
113/330 Manka83 válasza:
Ugy legyen! :)
En tanar vagyok zeneiskolaban. Gyerekek kozt mozgom...de most mar szeretnek a sajatom korul mozgolodni :)
114/330 Manka83 válasza:
Huuu most kicsit meg vagyok ijedve...iszonyat nagyokat szurkal az alhasam. Azert vagyok megijedve, mert az oktoberi beultetesnel is pont ilyen tajban ereztem ezt...es akkor nem jelentett jot..
115/330 A kérdező kommentje:
Ne aggódj! Szerintem próbáld ne hasonlítani az előzöhöz, minden rendben lesz!! Amúgy a hasszurka azért jó jel:)!
2018. jan. 23. 15:46
116/330 Sofia1234 válasza:
Nekem oldalra szurkál néha,de már lassan hozzá szokok😀
117/330 A kérdező kommentje:
Jók vagytok Csajok! Én semmit nem érzek. Elvileg jövő szerdán kellene megjönnie, remélem nem fog😏.
2018. jan. 23. 19:22
118/330 Manka83 válasza:
Az oldalt szurkalast ugy erted, h a petefeszek korul? Mert en az alhasamon belul kb ott erzem...hosszanti iranyban nyilall vegig, mint egy villam...
119/330 Sofia1234 válasza:
Igen,olyan mintha a petefészkembe nyilalna, de ma reggelre elő jött egy olyan mintha izomlázam lenne a szemérem domb felett, holott semmit nem csináltam amitől izomlázam lehetne. De a savas valami elmúlt,most a borsófőzelék után ismét elő jött.
120/330 A kérdező kommentje:
2 éve nekem is alul görcsölt, nyillalt. Állandóan rohantam a wc-re, hogy “na, most biztos megjött”. Hol a jobb petefészkem hol pedig alul közepén éreztem ezt az érzést.
2018. jan. 23. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!