Mitzi83 kérdése:
Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en vagyok. Ki van még így?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 07:37
72/85 A kérdező kommentje:
Nem fogod elhinni elhagytak a vér eredményem illetve a vért. Tegnap előtt még csak egy pontot látott ez az ő kifejezése nem mérte meg semmi. Ma ujra hívom az eredmény miatt bár nem tudom hogy ha tegnap nem volt meg a vér akkor mára előkerül ? Szóval ez a doki nem normális szerintem
2017. okt. 19. 07:30
73/85 anonim válasza:
Uhh ez gaz :( remelem hamar mondanak mar valami konkretat is. En voltam dokinal tegnap es volt szivhang is :)
74/85 A kérdező kommentje:
Jaj de jo neked, gratulálok. Menynyi idős terhes vagy most?
2017. okt. 19. 18:34
75/85 A kérdező kommentje:
Amúgy ma is behívott ultrahangra es vérvételre mert meg lett a vér és a hcg csak 13.000 volt amit ő kevésnek tálált. Ma vagyok a 6+1 ma már látott petezsakot de a babát még nem. Holnap reggel ujra kell mennem az eredmény miatt és ujra megvizsgál. Persze mostmár aggódik hogy nehogy baj legyen de lehet hogy mar késő. Ha holnap nem talaja kapok beutalót a kórházba ultrahangra mert ott jobb műszer van.
2017. okt. 19. 19:09
76/85 anonim válasza:
En ma 6+6 hetes vagyok. Nekem 6+4 hetest mondott szerdan de en nem lattam a monitort egyaltalan mert az orvos fele volt forditva ea a szivhangot se hallgattuk csak nagyon nagyon nezte a monitort es sztem ugy lathatta. Tobbszor rakerdeztem es csak annyit mondott hogy meretenek megfelelo es van szivmozgas. Nem tudom hogy 6+1 hetesen kene e latni a babat. Meg nagyon kicsik ilyenkor. Szurkolok
77/85 A kérdező kommentje:
5 órával ezelőtt megoperáltak. Ugyanott volt mint legutóbb beszorulva így azt a petevezeteket ki is vették. Nem igazán tudok mást irni a szomorúságom határtalan ettől független azért örülök hogy neked jol alakul.
2017. okt. 21. 03:06
78/85 anonim válasza:
12-es vagyok. Kérdező, nagyon sajnálom hogy így alakult. Pedig nagyon drukkoltam! :(
79/85 A kérdező kommentje:
Az orvosom egy hülye volt. Mar sokkal korábban meg kellett volna operálni ez meg csak hummogott. Szerdán megyek hozza a vérvétel miatt mert ugye most kontrolalni kell hogy kiürült e a hcg. A kórházban beszéltem a főorvos asszonnyal, meg varok két ciklust es ujra lehet próbálkozni. Így vagy úgy de sikerülni fog. Biztos vagyok benne. Itt az ideje jönni szeretne csak sajnos az en betgsegem miatt nem tudott. Hátha a másik oldal nem olyan rossz es ott sikerül neki. Legalább mar egy hibát kizártak.
2017. okt. 24. 06:34
80/85 anonim válasza:
Jajj annyira sajnalom!! Nagyon nehez lehet moat nektek :( kivanom hogy kovetkezore sikeruljon!! En meg ilyet nem is hallottam hogy ketszer ugyanott mehenkivuli.. tuti nagy gebasz volt azzal a petevezetekkel ha igy alakult talan jobb is ha kivettek es kovetkezore a masik oldalival jobban osszejon@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!