Mitzi83 kérdése:
Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en vagyok. Ki van még így?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 07:37
61/85 anonim válasza:
1 vagyok!
Csináltam tesztet a 12. dpon szombaton és halvány pozitív lett. A vasárnapi is. (Nekem 13 nap a luteális fázisom)
Hétfőn vagyis időben megjött :(
Erősen görcsöltem de nem volt meg nagyon. Kedden viszont pont fordítva, nagyon erős vérzés görcsök nélkül.
Mára már negatív a teszt :(
Nagyon szurkolok, hogy nálatok minden rendben legyen!
62/85 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom kívánom hogy a következő hónap sikeres legyen!!
2017. okt. 4. 19:53
63/85 A kérdező kommentje:
Csütörtökön voltam a kórházban nem találtak semmit egy ciszta van a jobb oldali petefesezknel ezt mondjuk az en dokim nem látta előtte egy nappal. A hcg 560 volt csütörtökön. Bent akartak tartani mert ugye nagy a kockázat hogy esetleg méhen kívüli. Nem maradtam ott. Viszont amint fájdalmat érzek azonnal mennem kell úgyhogy mar össze pakoltam a cuccom. Kedden lesz a következő ultrahang a saját orvosomnal mar persze ha addig nem történik semmi. Megint azon az oldalon volt a peteérés ahol legutóbb a terhesség beszorult. Így elég rosszak a kilátásaim.😕 most varok hogy lesz e fajdalom vagy sem. Kisebb nyomás szerü fajdalmam van egyszer jobb majd bal oldalon középpen össze vissza. Rosszul nem vagyok tegnap szédültem egy kicsit de ennyi. Nagyon felek hogy megint ugyanaz lesz mint legutóbb.
2017. okt. 7. 08:14
64/85 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok!! Ma vagyok a ciklus 33 napján egyenlőre semmi fajdalom legutóbb ilyenkor mar a kórházban voltam nagy fájdalmakkal. Nagyon reménykedem. Aki pozitívat tesztelt szertnem kérdezni hogy nálad mi a helyzet? Nagyon kiváncsi vagyok. Holnap megyek megint ultrahangra olyan nagyon örülnék ha látná már a kis bábocát😊
2017. okt. 9. 07:40
65/85 anonim válasza:
Nagyon szurkolok hogy mehen beluli legyen. Majd ird meg mi volt kedden. Lehet azert nem latta a babat mert meg nagyon kicsi?
Nekem semmi kul. 5+1 vagyok ma. Tünetein fáradékonyság, zabálás. Semmu szedules emelyges.. en meg mindig nem hiszem el hogy terhes vagyok. Majs elvuleg 6 het par naposan megyek dokihoz es akkor ha latom elhiszem. Nem erzem magam terhesnek pedig azota tesztektem es nagyon eros pozik.
66/85 A kérdező kommentje:
Ma látott a doktornő egy nagyon pici pontot. Ezt még nem nevezné annak igy levette a vert es holnap hívnom kell. Sajnos még mindig várni kell. De ami jo ez a pont nem volt ott talán mégis csak sikerül.
2017. okt. 10. 13:14
67/85 anonim válasza:
A pont alatt mit ertesz? Mehen belul?
68/85 A kérdező kommentje:
Igen azt ott látta
2017. okt. 10. 19:50
69/85 A kérdező kommentje:
Egy nagyon pici fekete pontot látott
2017. okt. 10. 19:51
70/85 anonim válasza:
Hat igen még kicsi a terhesség de nagyon jo hirbh akkor valoszinu mehen beluli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!