Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en vagyok. Ki van még így?
Szia! Hát ez nagyon erdekes. Pesig elvileg a vertesztnek kene pontosabbnak lennie mint a terhesteszteknek. En arra tudok gondolni h a vizeleted valamiert fel volt higulva.. mit mondott doki?
Kepzeljetek en tegnap 11. Dpo delutan teszteltem egy halvany pozit. Meg ma reggel 12 dpon is. Irtam is ki kerdest h szellemcsik vagy pozi de sztem pozitivak. De annyira halvanyak hogy nem tudom biztosta venni. Vasarnapra nem varom.
Hat nem tudom miert lehet ez.. mikor mesz dokihoz?
En csinaltam digitalist most az kiirta hogy 1-2 hetes terhesseg. Amennyira orulok annyira felek is.. uhh.. gombocban van a gyomrom erre nem is szamitottam. Pedig eljesen tervezett baba es nekem mehen kivulim sem volt soha. De persze pozitivan gondolkozzunk, a baba csak nojjon es minden oke lesz! :) en még nem tudom mikor kellene dokihoz menni, valahol azt olvastam 7 hetesen mert van szivhang viszont elibb is lehet hogy negallapitsa papiron a terhesseget meg megnezze jo helyen van-e, aztan max visszahiv kesobb.
De jó! Majd ird meg mi volt szerdan szurkolok.
En mar nem tesztelgetek tobbet elfogadom a dogitalis eredmenyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!