Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en...

Mitzi83 kérdése:

Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en vagyok. Ki van még így?

Figyelt kérdés

2017. szept. 22. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 A kérdező kommentje:
Most Este már a huszas teszt is pozitiv. El sem hiszem. Nagyon várom a szerdat hátha lát valamit😊
2017. szept. 28. 19:58
 52/85 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok. Beszéltem a dokival a hcg szint 8 volt tegnap a Dpo 10-en. Ezt mondja meg nekem valaki akkor hogy mutathatta ki a teszt? A mai tesztjeim erősebbek a húszas full pozitiv a 25 is jol látható. Dpo 9 óta pozitívak a 10-es tesztek. Azt hiszem ez egy kalandos utazás lesz mert mar most nem értem az egészet. Mondjuk mindegy higy volt a lényeg hogy jo helyen legyen😊
2017. szept. 29. 13:30
 53/85 anonim ***** válasza:

Szia! Hát ez nagyon erdekes. Pesig elvileg a vertesztnek kene pontosabbnak lennie mint a terhesteszteknek. En arra tudok gondolni h a vizeleted valamiert fel volt higulva.. mit mondott doki?

Kepzeljetek en tegnap 11. Dpo delutan teszteltem egy halvany pozit. Meg ma reggel 12 dpon is. Irtam is ki kerdest h szellemcsik vagy pozi de sztem pozitivak. De annyira halvanyak hogy nem tudom biztosta venni. Vasarnapra nem varom.

[link]

2017. szept. 29. 14:53
 54/85 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek pozitívak. 😊 Ha híg lett volna nálam a vizelet akkor nem lettek volna pozitívak. Vagyis nem lennének. Itt valami nagyon furi. Ma meg erősebbek voltak...
2017. szept. 29. 18:23
 55/85 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom miert lehet ez.. mikor mesz dokihoz?

En csinaltam digitalist most az kiirta hogy 1-2 hetes terhesseg. Amennyira orulok annyira felek is.. uhh.. gombocban van a gyomrom erre nem is szamitottam. Pedig eljesen tervezett baba es nekem mehen kivulim sem volt soha. De persze pozitivan gondolkozzunk, a baba csak nojjon es minden oke lesz! :) en még nem tudom mikor kellene dokihoz menni, valahol azt olvastam 7 hetesen mert van szivhang viszont elibb is lehet hogy negallapitsa papiron a terhesseget meg megnezze jo helyen van-e, aztan max visszahiv kesobb.

2017. szept. 30. 13:53
 56/85 A kérdező kommentje:
Ma nekem is positiv lett a digitális 😊
2017. szept. 30. 15:34
 57/85 A kérdező kommentje:
En szerdán megyek mert nálam ugye nagyon nagy az esély a méhenkívüli terhességre. Nagyon reménykedem hogy jo helyen van az maga lenne az álom!! Szépen növekszik a hcg mert a tesztek napról napra erősebbek. Ezek a gagyi tesztek lassan lesznek szép pozitívak. Így mondjuk legalább jol látható az emelkedés. 😊
2017. szept. 30. 15:37
 58/85 anonim ***** válasza:

De jó! Majd ird meg mi volt szerdan szurkolok.

En mar nem tesztelgetek tobbet elfogadom a dogitalis eredmenyet :D

2017. szept. 30. 16:03
 59/85 A kérdező kommentje:
Hogy dontottel mikor keresed fel az orvost? Nagyon durva hogy ugyanannyi idős terhesek vagyunk. Nekem ma szurkal ma holnap kellene meg jönnie. Te érzel valamit?
2017. okt. 2. 05:44
 60/85 A kérdező kommentje:
Sziasztok, voltam a dokinal nem látott semmit, annyi hogy a méh nyálkahártya szépen fel van épülve. Kedden megyek ujra. Akkor lesz 5 hetes hátha akkor már lát valamit. Nálatok lányok??
2017. okt. 4. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!