Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en...

Mitzi83 kérdése:

Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en vagyok. Ki van még így?

Figyelt kérdés

2017. szept. 22. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
100%

[link]

En mar szet sirtam magam oromombe,paromnak meg nem szoltam.

2017. szept. 27. 09:19
 42/85 anonim ***** válasza:

1 vagyok

Nagyon gratulálok csajok! :)

Nekem ma elég erős megjön érzésem van pedig csak 9. dpo. :( Ugyan van enyhe hányingerem is, de már hétfőn is volt, tegnap meg hasmenés.

Nem érzem hogy sikerült volna...

2017. szept. 27. 09:30
 43/85 anonim ***** válasza:
Sziasztok, nagy gratula csajok :) sok a babas mostanaban, bar nem en. 36.4 volt a hom ugyhogy holnap remelhetoleg megjon :( ugy felek h nem lesz gyerekem, 36 vagyok, ez volt a 4.honap,orvos ugysem foglslkozik meg velem, adok meg nehany honapot magunknak. Bajom meg kulonosebben nincs ami miatt orvoshoz mennek. Aviva tornazom 2 honapja. De evekig nem birok varni ennyi idosen. Bocsanat a panaszert.
2017. szept. 27. 12:22
 44/85 A kérdező kommentje:
Kedves 43-as. Tudom mit érzel. En 34 vagyok. Az az igazság hogy pozitiv de nem tudom elüldözni a gondolatot hogy mi van ha megint rossz helyen van. Sajnos várnom kell egy pár napot de ha fájni fog a hasam akkor megyek a kórházba ott atfognak küldeni a nőgyógyászatra. Tudjak hogy mi a helyzet nálam tavaly ott műtöttek.
2017. szept. 27. 12:47
 45/85 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, 43-as, illetve 12-es voltam :)

Tudom, láttam hogy el voltál keseredve, de most nem muszáj ugyanannak történnie mint múltkor, szóval ne izgulj, biztos rendben lesz!! De megértelek, a várakozás elég idegölő... Én már lenyugodtam picit.

2017. szept. 27. 21:15
 46/85 A kérdező kommentje:
Ma a tesztjeim erősebbek lettek de nem sokkal. Voltam a doki néninél is reggel. Mondtam neki mi a helyzet vettek vert is. Holnap kiderül 10 órakor, mennyi hcg van a veremben. Szerdán megnézi hogy látni-e mar valamit. Remelem hogy igen mert akkor jo helyen van. Progreszteront mondta hogy szedhetem ártani nem árthat. Szerintem a meh pempő segitett. Harom hónapja szedtem.
2017. szept. 28. 13:41
 47/85 anonim ***** válasza:
Ma nekem is erosebb lett a tesztem es a tegnapin gyonyoruen latszik a masodik csik megszaradva is 😊
2017. szept. 28. 14:00
 48/85 anonim ***** válasza:

Jajj de jo nektek lanyok h pozit teszteltetk raadasul 11dpo huha. :) Ne aggodj sztem kerdezo sztem eleg kicsi az eselye h megegyszer megtortenjen h megint mehen kivuli. Nem szabad erre gondolni se. Uh-ra mikor mesz? Majd ott megnyugtatnak. :)

Én most 11. Dpo-n vagyok de nem merek tesztelni. Kettő db tesztet vettem eddig ugy voltam vele holnap es holnap utan ellovom oket, eleg nekem egy vekonyka halovany vonal mint amit itt az elozo valaszolo linkelt nekunk de felek es nem akarok nega tesztet latni, eleg szanalmas erzes.. neha olyam megjon erzesem van meg a melleim erzetre teltebbek lettek meg erzekenyebbek bar ez lehet mensi elotti tunet is. Nemtudom holnap teszteljek e vagy ne. Nekem fiamat mar mensi elotti harmadik nap kimutatta a teszt.

2017. szept. 28. 14:33
 49/85 anonim ***** válasza:
Ja bocsanat kerdezo latom h irtad szerdan mesz dokihoz.
2017. szept. 28. 14:34
 50/85 anonim ***** válasza:

Sziasztok!húú micsoda történések! Gratulálok mindkét kismamának!!!:)minden rendben lesz ;)

én ma 8.dpn vagyok de kicsit elkenődtem hogy lement a hőm és lenn is maradt..nekem most nem duzzadtak meg a melleim csak a mellbimbóim fájnak meg néha belenyillalik a hasamba

2017. szept. 28. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!