Mitzi83 kérdése:
Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en vagyok. Ki van még így?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 07:37
11/85 A kérdező kommentje:
Nagyon kiváncsi vagyok hogy kinek fog sikerülni (remélem mindenkinek) 😊!!
2017. szept. 22. 13:43
12/85 anonim válasza:
Sziasztok, 4.probalkozos honap, kesoi peteeressel, most kb 5 v 6. Dpon lehetek, de nem adok tul sok eselyt babara most... Mindenkinek megy a drukk!
13/85 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekünk ez az első hónapunk. Én a 6.dpon vagyok :)
14/85 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy ilyen sokan lettünk. Talán így egy kicsit gyorsabban megy az idő 😊
2017. szept. 22. 20:46
15/85 anonim válasza:
Nekem szurkal a hasam mar most (7.dpo) ugyhogy ebbol megint mensi lesz 😔
16/85 A kérdező kommentje:
Ez még nem biztos. Sokszor olvastam már, hogy másoknál is így volt mégis pozitívat teszteltek. Ne add fel csak pozitívan😊
2017. szept. 23. 10:35
17/85 anonim válasza:
Nem szabad elkeseredni. Én is rengeteg oldalt elolvastam, hogy beágyazódás jelei meg stb. De tényleg nem lehet kideríteni ilyen korán. Van akinek a beágyazódást szurkálás, fájdalom kíséri, de van hogy ez a fájdalom simán csak a közelgő mensi jele. Van olyan is hogy semmit se érez az illető. Ez a hányinger meg undor csak kimaradt mensi után jelennek meg.
18/85 anonim válasza:
12-es vagyok. Nekem tegnap és ma is fáj az alhasam néha. Félek hogy korán meg fog jönni. Még csak 8. dpo környékén lehetek. Holnap megmérem reggel a hőm.
19/85 A kérdező kommentje:
Nem szoktad mérni a hődet rendszeresen? En mindig mérem, ha Dpo 12. leesik akkor tuti jön a mensi. Sajnos mindig így van. Ha nem méred a hőd sajnos ez az egy mérés nem sokat fog elárulni.
2017. szept. 23. 23:38
20/85 anonim válasza:
Én ma vagyok a 4.dpo-n.Nekem is van szurkálódás érzés mg puffadok,de ezek kb minden mensimre igazak:)Én azt is olvastam hogy ez a szurkálás érzés ovután lehet a a folyadék miatt is ami petesejt kiszabadulása miatt van és izgatja a hasnyálkahártyát..Ami most már hogy nincsenek meg duzzadva a melleim és nem fájnak ez mindig szokott lenni nekem ovu után:)Drukkolok mindenkinek
sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!