Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon végre sikerült? Sorstárs...

Vajon végre sikerült? Sorstársak, várjuk együtt a nemvárt napját?

Figyelt kérdés

Rövid történetem: Ebben a hónapban léptünk a 3. évbe a próbálkozással. Idén februárban volt egy műtétem endometriozis miatt. Most ismét gyógyszereket kapok. A closty hatására ebben a hónapban 3 érett petém lett, amik meg is rekedtek. (orvos nézte) Peteérés környékén összesen 3-szor próbálkoztunk. A tüszőrepesztő szuri után 3 napos katonákkal próbálkoztunk. Minden a 3-as körül van. Valamiért úgy érzem most sikerült. Ma vagyok a 7. dpon.

SORSTÁRSAK! Mi a ti történetetek? Izgulunk együtt a nemvárt napjáig?

2016. szept. 27. 06:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
sorstárs nem vagyok de nagyon drukkolok neked :) kívánom hogy ez a hónap sikeres legyen :)
2016. szept. 27. 07:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nagyon szorítok nektek ;) Nekem PCO és IR miatt azt mondták hogy orvosi segítség nélkül gyógyszeres kezelés vagy beültetés nélkül nem biztos hogy lehet babám sőt még az sem biztos hogy a beültetés sikeres lenne. De próbálkozzunk bár felesleges mert nincs peteérésem.. Tavaly májusban hagytam abba a fogamzásgátló tablettát Endroklinologus javaslatára. Júliusban kezdtünk próbálkozni.. Novemberig 1-2 hét csúszással de mindig megjött a menzim aztán december, január, februárban semmi. Idén Március elején jött meg.. Áprilisában nem jött meg 2.-án ünnepeltük az évfordulónkat ;) Május 5.-én párom kérésére csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Soron kívül fogadtak mert márciusi menzi szerint én akkor már 11 hetes terhesnek kellett volna hogy legyek. Az UH-n kiderült hogy 5+4 hetes vagyok ami azt jelenti hogy később fogant. Ráadásul azon a napon amikor az évfordulónk volt ;) Haza mentem vidékre a nőgyógyászomhoz és nézett mint borjú az új kapura mikor meg tudta hogy babát várok.. Kedves kérdező Nagyon drukkolok :) 22 L 25+3 hkm
2016. szept. 27. 07:21
 3/16 anonim ***** válasza:
5 sikertelen honapja probalkozunk. 12.dpo-n vagyok es reggeli teszt nega igy nagy remenyeim mar nincsenek. Neked szivbol drukkolok!
2016. szept. 27. 08:24
 4/16 anonim ***** válasza:

Szia. Mi 4 éve várjuk.

Picit emelkedett TSH, enyhe IR, progihiány, mindenre szedek gyógyszert. 3. clostys hónapomban vagyok, holnap megyek a dokimhoz uh-ra, peteérést nézni, remélem találunk is szép petesejtet/ket.

Nektek nagyon drukkolok! :-)

Katica

2016. szept. 27. 08:41
 5/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi is 3 eve probalkozunk ket vetelesem volt remelem osszejon most mar es meg is marad a baba. Igaz en meg csak jovohetre nem varom de szoritok mindenkinek!
2016. szept. 27. 08:53
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szurkolást! Jól esik.

2. hozzászóló: Szívből gratulálok!

3-4-5. hozzászóló: Én is nagyon szurkolok nektek! Remélem mindenkinek sikeres lesz ez a hónap. Majd írjatok fejleményeket.

2016. szept. 27. 14:41
 7/16 A kérdező kommentje:
4-es hozzászóló: Talált az orvos érett petét / petéket?
2016. szept. 29. 13:04
 8/16 anonim ***** válasza:
3as voltam, tegnap este nekem megjott. 6.sikertelen ciklus. Ez van. Mindenkinek drukk!
2016. szept. 29. 14:08
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia. 4#-es vagyok.

A jobb oldali petefészekben 2 db 13 mm-es petesejtet látott, 15 mm-es méh nyálkahártyát. Viszont sajnos beigazolódott a gyanúja méh polipom van, ami gátolja, hogy a petesejtek lejuthassanak és megtermékenyülhessenek. Mennem kell műtétre. :-(

De talán ha ez a probléma megszűnik, nem lesz több akadály, hogy lehessen babánk.

Picit azért félek...

Kedves kérdező, nálatok mi a helyzet?

2016. szept. 29. 15:58
 10/16 A kérdező kommentje:

3-as hozzászóló: Nagyon sajnálom! Lehet a következő hónap sikeres lesz. Ne csüggedj el! Szurkolok!

4-es hozzászóló: Sajnálom! A műtét után biztos jobb lesz, és több esély lesz a sikerre. Ne félj, minden rendben lesz. Mindig pozitívan kell hozzáállni.

Ma vagyok a 9. dpon. Délelőtt nagyon görcsölt a hasam. Hátha az volt amire gondolok.

2016. szept. 29. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!