Vajon végre sikerült? Sorstársak, várjuk együtt a nemvárt napját?
Rövid történetem: Ebben a hónapban léptünk a 3. évbe a próbálkozással. Idén februárban volt egy műtétem endometriozis miatt. Most ismét gyógyszereket kapok. A closty hatására ebben a hónapban 3 érett petém lett, amik meg is rekedtek. (orvos nézte) Peteérés környékén összesen 3-szor próbálkoztunk. A tüszőrepesztő szuri után 3 napos katonákkal próbálkoztunk. Minden a 3-as körül van. Valamiért úgy érzem most sikerült. Ma vagyok a 7. dpon.
SORSTÁRSAK! Mi a ti történetetek? Izgulunk együtt a nemvárt napjáig?
Szia. Mi 4 éve várjuk.
Picit emelkedett TSH, enyhe IR, progihiány, mindenre szedek gyógyszert. 3. clostys hónapomban vagyok, holnap megyek a dokimhoz uh-ra, peteérést nézni, remélem találunk is szép petesejtet/ket.
Nektek nagyon drukkolok! :-)
Katica
Köszönöm a szurkolást! Jól esik.
2. hozzászóló: Szívből gratulálok!
3-4-5. hozzászóló: Én is nagyon szurkolok nektek! Remélem mindenkinek sikeres lesz ez a hónap. Majd írjatok fejleményeket.
Szia. 4#-es vagyok.
A jobb oldali petefészekben 2 db 13 mm-es petesejtet látott, 15 mm-es méh nyálkahártyát. Viszont sajnos beigazolódott a gyanúja méh polipom van, ami gátolja, hogy a petesejtek lejuthassanak és megtermékenyülhessenek. Mennem kell műtétre. :-(
De talán ha ez a probléma megszűnik, nem lesz több akadály, hogy lehessen babánk.
Picit azért félek...
Kedves kérdező, nálatok mi a helyzet?
3-as hozzászóló: Nagyon sajnálom! Lehet a következő hónap sikeres lesz. Ne csüggedj el! Szurkolok!
4-es hozzászóló: Sajnálom! A műtét után biztos jobb lesz, és több esély lesz a sikerre. Ne félj, minden rendben lesz. Mindig pozitívan kell hozzáállni.
Ma vagyok a 9. dpon. Délelőtt nagyon görcsölt a hasam. Hátha az volt amire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!