Szeptember 24. Én volt ovu teszt szerint az ovulációm, előtte régebben voltunk együtt mert párom vidéken dolgozott. Szerintetek gondot jelenthet hogy csúnyán szólva régen voltak kiengedve a kisfickók? :D
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk már babát, de eddig sikertelenül próbàlkozunk.2016. szept. 26. 10:38
1/9 anonim válasza:
48-72 órát maradnak életképesek a spermiumok a petevezetőben, ha ennél régebben volt az együttlét, akkor kb. nulla az esély.
2/9 anonim válasza:
A 2 naponta történő szexuális együttlét elvileg a legoptimálisabb, ha gyakrabban van, akkor az, ha ritkábban, akkor az ronthat a spermák minőségén, de lehet végzett önkielégítést a párod, miközben vidéken volt, így lehet nem voltak olyan régen kiengedve (ezt nehogy bántásnak vedd).
Sok sikert nektek!
3/9 anonim válasza:
Na úgy látszik valamelyikőnk félreértette a kérdést :)
Arra gondolsz kérdező, ha pár nappal hamarabb volt az együttlét, mint a peteérés, vagy arra, hogy ritkán tudtok szeretkezni, és úgy "szabadul ki" ritkán a sperma?
4/9 A kérdező kommentje:
Tehàt amikor peteérésem volt együtt voltunk csak előtte nem tudtunk mert nem tartózkodott otthon. Önkielégítést nem vègzett az biztos :) Sajnos ez most pont rosszul jött ki, kb 1 hét maradt ki és aggódom hogy ettől rosszabb lehet a spermák minősége. :(
2016. szept. 26. 10:58
5/9 anonim válasza:
Ja, nem volt egyértelmű a kérdés... Ha ovukor együtt voltatok, az teljesen jó, nem baj, ha előtte egy hétig nem. Azért ennyire nem kell túlaggódni, meg túlkomplikálni. ;-)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) remélem most sikerrel járunk.
Szedtem terhes vitamint is de nagyon elkezdtem hízni tőle és hullani a hajam úgyhogy inkább abbahagytam a szedését.
2016. szept. 26. 11:31
7/9 anonim válasza:
Sima folsavat szedjél, az a legfontosabb teherbeesés előtt.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2016. szept. 26. 11:42
9/9 A kérdező kommentje:
Igazából 24. Én volt ugye az ovum és 25. Én is voltunk együtt viszont még ma is van a folyásom...este csinálok ovu tesztet bár ma már enm hiszem hogy lenne peteérésem. Mindenesetre furcsa a olyás
2016. szept. 26. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!