Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en vagyok. Ki van még így?
Szitén 4. Dpo.
Mióta próbálkoztok?
Én pont külföldön leszek amikor nem kell megjönnie. 12dpo nagyon korán van tesztelni? Páromnak aznap van a születésnapja és szép ajándék lenne, de még soha nem teszteltem (még nem késett eddig és korábban eszembe sem jutott)
#1 vagyok
Én is szurkolok neked, nektek!
Nekünk csak harmadik próbálkozós hónap, de sajnos IR vagyok így kicsit nehezebb, mert hiába kezelt, nem mindig van peteérésem. De remélem ez sikeres lesz!
Sziasztok!
Én még csak a 3.dpo-n vagyok :) 2.próbálkozós hónap,de inkább teljes értékűen az első, mert az előző mensim az esküvői stressz miatt hamarabb megjött.
sz
Sziasztok! Pont moat akartam egy ilyen kérdést kiírni.
Én most 5 dpo-n vagyok. Ez az első próbálkozós hónap és tökre izgatott vagyok. Szeptember 1-jén jött meg utoljára és 17-én volt ovu. Én eddig semmi tünetet nem észlelek. Ovu napján eléggé fájt, alhasi görcseim voltak aztán másnap reggel úgy ébredtem hogy semmi nincs és azóta se. Sztetek hányadik dpo-n érdemes tesztelni. Én szeretném kivárni a 14-et vagy min. 13-at de nem tudom menni fog-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!